- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
bhonti #21122 üzenetére
Oké, megnéztem.
Elkezdte azzal, hogy "örökre ingyenes". Mentem tovább a weboldalon, és folytatta azzal, hogy de az elején csak félig ingyenes az időszak, de ne aggódjak, mert arra lesz 300 usd creditem. És ott semmi többet, reklám vége. Van regisztráció, ha érdekel.
A regisztráció bekérte az adataimat. Hitel kártyát is. Aztán lehúzott egy euróra. De ne aggódjak, mert ez "csak ellenőrzés". Már nem "örökre ingyenes, és ez még csak a regisztráció. _Miután_ azt megtette, az orrom elé bökött egy szerződést, hogy figyi, ha túllépsz bizonyos korlátokat, az mind fizetésköteles lesz. És azt vagy elfogadom, vagy ott hagyom abba a regisztrációt. Az volt amögött a pipálandó link mögött, amit ugye soha senki nem olvas el. Arra nem találtam utalást, hogy bármi technikai segítségem lenne majd előre korlátozni mindent, ha nem akarok úgy járni, hogy hó végén kapok egy 135 millió huf-os számlát, mert annyi volt csak a hálózat használatának a díja.
Befejeztem a regisztrációt, mert mi egyebet tehettem volna. Mire bejelentkeztem, azt az ingyenes VM-et éppen nem látom sehol. Egy figyelmeztetést látok, hogy az acc-om ellenőrzés alatt, szóval pár feature nem érhető el. Amit eddig látok, a stílusuk abszolút nem bizalomgerjesztő.
Lehetséges lenne, hogy az ingyenes lamp tárhelyek mind megszűntek, nincs többé egy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.08
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest