Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    Nem tudom biztosan, hogy ide kéne ezt írjam, vagy a JS csoportba esetleg, mert mindkettőt érinti, de nem tudom, mi okozza a problémámat.

    Adott egy lefutó, de félbeszakított PHP kódsor. Ez a kód, amennyiben megfelelőek a feltételek, a szerverről lekérdez adatokat, létrehozva belőlük egy form-on belüli további feltételrendszert. Ezen feltételrendszerben van egy gomb, mely szintén egy PHP kódot indít el. Az a kód a szerveren végez módosítást, majd pedig egyéb utasítás hiányában újratölti az oldalt. Mindezt azért írom le, hogy érthető legyen: Az első PHP megindítása szükséges a második futtathatóságához. És ez remekül működik.

    Azonban. Van nekem ebben a létrehozott form-ban egy select menü, mely JS háttérrel rendelkezik, vagyis minden option kiválasztáskor lefut egy hozzá kötött function, ami szintén remekül működik, semmi baj vele.
    És ezért nem értem azt, hogy miért csinálja a következőt:

    Van a form-on belül egy olyan button, mely JS háttérrel rendelkezik. Futtatásakor azonban azt vettem észre, hogy bezárja a futó PHP kódot, vagyis esetemben lefrissíti az oldalt. Ekkor rámentem manuális kijelölésre és soronkénti futtatásra, hogy láttam, mi lehet a gond.
    Na így szembesültem a következővel:

    A háttér JS kód lefut hibátlanul. Ezt követően megnyit egy logic.js nevű fájlt, melyet az én kódom nem tartalmaz, majd azon belül lefuttat egy parancssorozatot. Annak végeztével megtörténik a PHP kód bezárása, ezzel együtt az oldal lefrissítése.
    Ezt követően pedig behív egy content.js nevű fájlt, melyet a kódom szintén nem tartalmaz. Ebben is lefuttat egy kódsorozatot, majd ismételten meghívja logic.js-t, ahol ismét lefut egy kód, majd kilép.

    Itt hozzátenném, hogy az általam futtatni kívánt JS kód egy mezei matematika, de rakhatok be csak egy alert();-et is, ugyan ez a végeredmény.

    Mik ezek a behívott JS fájlok és miért cseszik szét a kódomat? Illetve miért csak az egyik futtatandó JS-em után jön, a másik után miért nem?

    Előre is köszönöm a megfejtést!

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák