Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem tudom biztosan, hogy ide kéne ezt írjam, vagy a JS csoportba esetleg, mert mindkettőt érinti, de nem tudom, mi okozza a problémámat.
Adott egy lefutó, de félbeszakított PHP kódsor. Ez a kód, amennyiben megfelelőek a feltételek, a szerverről lekérdez adatokat, létrehozva belőlük egy form-on belüli további feltételrendszert. Ezen feltételrendszerben van egy gomb, mely szintén egy PHP kódot indít el. Az a kód a szerveren végez módosítást, majd pedig egyéb utasítás hiányában újratölti az oldalt. Mindezt azért írom le, hogy érthető legyen: Az első PHP megindítása szükséges a második futtathatóságához. És ez remekül működik.
Azonban. Van nekem ebben a létrehozott form-ban egy select menü, mely JS háttérrel rendelkezik, vagyis minden option kiválasztáskor lefut egy hozzá kötött function, ami szintén remekül működik, semmi baj vele.
És ezért nem értem azt, hogy miért csinálja a következőt:Van a form-on belül egy olyan button, mely JS háttérrel rendelkezik. Futtatásakor azonban azt vettem észre, hogy bezárja a futó PHP kódot, vagyis esetemben lefrissíti az oldalt. Ekkor rámentem manuális kijelölésre és soronkénti futtatásra, hogy láttam, mi lehet a gond.
Na így szembesültem a következővel:A háttér JS kód lefut hibátlanul. Ezt követően megnyit egy logic.js nevű fájlt, melyet az én kódom nem tartalmaz, majd azon belül lefuttat egy parancssorozatot. Annak végeztével megtörténik a PHP kód bezárása, ezzel együtt az oldal lefrissítése.
Ezt követően pedig behív egy content.js nevű fájlt, melyet a kódom szintén nem tartalmaz. Ebben is lefuttat egy kódsorozatot, majd ismételten meghívja logic.js-t, ahol ismét lefut egy kód, majd kilép.Itt hozzátenném, hogy az általam futtatni kívánt JS kód egy mezei matematika, de rakhatok be csak egy
alert();-et is, ugyan ez a végeredmény.Mik ezek a behívott JS fájlok és miért cseszik szét a kódomat? Illetve miért csak az egyik futtatandó JS-em után jön, a másik után miért nem?
Előre is köszönöm a megfejtést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX3080TI O12G GAMING
- ASUS ROG Delta S USB-C
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő