Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
holcam
csendes tag
Sziasztok!
Most írtam egy php programot, és egy nagyon furcsa dolgot vettem észre. A lényeg, hogy fájlfeltöltés van a dologban, s amíg a fájlfeltöltés zajlik, addig a szerveren semmilyen másik oldalt nem tudok megnyitni. Tehát olyan, mintha egy felhasználó egyszerre csak egy php fájlt futtathatna.
A nagyobb baj, hogy ha egy fájlt php segítségével tölttetek le a szerverről, akkor is addig, amíg a fájl le nem ér, semmi mást nem tudok a szerveren megnézni.
Ez apache gond lehet, vagy php beállítás? php.ini-t végignéztem, ott nem láttam ilyesmi, az Apache-ban is átállítottam dolgokat, de semmi.
Apache-ban:
MaxClients 300
MaxRequestsPerChild 100Ja és csak a php oldalak nem jönnek be feltöltéskor, vagy letöltéskor a szerveren. Ha egy nem php-s oldal címét írom be, az gond nélkül bejön.
Van valami ötletetek, mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs