Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Most jutottam csak oda, hogy rá tudjak nézni, de valóban ott volt a hiba, megtaláltam, javítottam, működik. Köszi.
Most csinálom a keresést az oldalon.
Azt vettem észre, hogy alapból átkonvertál mindent ékezet nélkülire, oda-vissza.
Tehát ha arra keresek, hogy "alma", akkor dob olyan találatokat, amikben olyan szavak szerepelnek, mint pl.: "álmaink", "álmából" stb.
Mondjuk azt is kidobja, hogy "fájdalmak", de max akkor úgy keresek, hogy első karaktertől kezdve, vagy pedig szóköz legyen előtte, vagy vessző.
Hogyan tudom úgy indítani a keresést, hogy ha ékezettel írom be a keresőszót, akkor csak az ékezeteseket mutassa, ha pedig ékezet nélkül, akkor úgy?
Pl. beírom, hogy "édes", és kidobja, hogy "ezredes", vagy "verekedés".
Ez így nem jó.
Bár néha meg pont kapóra jön, mert pl. most rákerestem, hogy "kocsma", és kidobta azt is, hogy "kocsmáját", ami így pont szerencsés találat volt, de talán ez a ritkább.
Van valami bevált módszer a pontos(abb) keresésre?
De gyorsan ránéztem a példa kedvéért a Telex keresőjére, ott is inkább csak az ékezetekre figyelnek (ha "alma" a keresett szó, nem dobja azt, hogy "álma"), illetve néztem azt is, hogy ha "alma" a keresés, a "hatalma" nincs a találatok között, szóval gondolom úgy lesz, ahogy írtam, első karaktertől vagy szóköz után (vagy lehet még vessző, pont és pontosvessző is, hátha el van gépelve).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Horgász topik
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest