- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A php a szerver oldali szkript, ami legyártja neked stringben a html oldalt, és azt küldi le kliens oldalra."
Akkor én valamit rosszul csinálok mert JSON resource-kat küldök vissza a kliensnek ami egy JavaScriptben kérszül SPA alkalmazás.
Köszi, ezt nem tudtam a 10+ év PHP-s tapasztalatommal..."Bármit is tölt be az a frame, azt te írtad elő neki, miközben pakoltad össze a dokumentumot."
Számomra nem triviális a frame jelentése. Szerintem itt a kolléga iframe-re gondolt. Erős a gyanúm, és első blikkre disy68 is ezt feltételezte, majd teljesen jogosan javasolta, hogy ha valóban iframe akkor ne használja."Vagy beleírtad közvetlenül, vagy javascript formájában, esetleg forrás címet írtál bele, ahonnét kérdezősködjön, vagy bármi."
OK.
"Szóval ha php-d van és arra vagy kíváncsi, mit művelt a kliens oldal, esetleg nézd meg, hogy mire utasítottad."
Ez egy általánosan nem igaz kijelentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest