Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A php a szerver oldali szkript, ami legyártja neked stringben a html oldalt, és azt küldi le kliens oldalra."
Akkor én valamit rosszul csinálok mert JSON resource-kat küldök vissza a kliensnek ami egy JavaScriptben kérszül SPA alkalmazás.
Köszi, ezt nem tudtam a 10+ év PHP-s tapasztalatommal..."Bármit is tölt be az a frame, azt te írtad elő neki, miközben pakoltad össze a dokumentumot."
Számomra nem triviális a frame jelentése. Szerintem itt a kolléga iframe-re gondolt. Erős a gyanúm, és első blikkre disy68 is ezt feltételezte, majd teljesen jogosan javasolta, hogy ha valóban iframe akkor ne használja."Vagy beleírtad közvetlenül, vagy javascript formájában, esetleg forrás címet írtál bele, ahonnét kérdezősködjön, vagy bármi."
OK.
"Szóval ha php-d van és arra vagy kíváncsi, mit művelt a kliens oldal, esetleg nézd meg, hogy mire utasítottad."
Ez egy általánosan nem igaz kijelentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Amazon Fire TV stick/box
- Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okos Otthon / Smart Home
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest