Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Yettel topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
kell egy prepare persze még bele
Ahh, annyit szenvedtem vele, hogy végig hibaüzenetet dobott (Call to a member function bind_param() on bool), mert nem tetszik neki a lekérdezés. De nem tudtam rájönni, mi a baja, mert adatbázisban futtatva (és a "?" paramétereket átírva persze) tökéletesen futott.
Aztán így 2 óra szenvedés után végül arra jutottam, hogy teljesen lecsupaszítom és visszakövetem a kódot, és végül rájöttem, hogy táblát nem lehet paraméterezni, azon halt el végig...
"SELECT * FROM ? ORDER BY ? DESC LIMIT ? OFFSET ?"Ott FROM utáni paraméternél csúszott el. De így végre megvan.
De így összerakva már működik az infinity scroll-szerű megoldásom is. Így már ezt el tudom tenni, hogy oké, van egy működőképes változatom (erre a kérdéskörre), így nézhetem a pagination-t, és ha azzal nem menne (valamiért), akkor erre vissza tudok állni.
Milliószor akartam írni, segítséget kérni (ebben a prepare-es elakadásban is), de örülök, hogy végül nem tettem, és magamtól találtam rá a megoldásra, így sokkal jobb tapasztalat.

Köszönöm az iránymutatásotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Lexus, Toyota topik
- Exkluzív órák
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K sok kis karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ONIKUMA vezeték nélküli gamer headset
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest