- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs #20319 üzenetére
kell egy prepare persze még bele
Ahh, annyit szenvedtem vele, hogy végig hibaüzenetet dobott (Call to a member function bind_param() on bool), mert nem tetszik neki a lekérdezés. De nem tudtam rájönni, mi a baja, mert adatbázisban futtatva (és a "?" paramétereket átírva persze) tökéletesen futott.
Aztán így 2 óra szenvedés után végül arra jutottam, hogy teljesen lecsupaszítom és visszakövetem a kódot, és végül rájöttem, hogy táblát nem lehet paraméterezni, azon halt el végig...
"SELECT * FROM ? ORDER BY ? DESC LIMIT ? OFFSET ?"
Ott FROM utáni paraméternél csúszott el. De így végre megvan.De így összerakva már működik az infinity scroll-szerű megoldásom is. Így már ezt el tudom tenni, hogy oké, van egy működőképes változatom (erre a kérdéskörre), így nézhetem a pagination-t, és ha azzal nem menne (valamiért), akkor erre vissza tudok állni.
Milliószor akartam írni, segítséget kérni (ebben a prepare-es elakadásban is), de örülök, hogy végül nem tettem, és magamtól találtam rá a megoldásra, így sokkal jobb tapasztalat.
Köszönöm az iránymutatásotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest