- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
supercow
üzenetére
A memcache linket köszönöm, az is memcache, amit én linkeltem, csak már ősidőkkel ezelőtti, és azt reméltem, mostanra van beépített modul rá, nem kell külső összetevőt telepíteni.
Gondolkodtam például olyasmin, hogy linux starton cli-vel php alkalmazást indítani (azok még nem kérnek session-t). Abban írni meg socket szervert, és tárolni / kiszolgálni a kéréseket. Például redis ugyan úgy csak egy szálasan fut, de elég gyors, mert a memory access a sebesség nagyja, a többi meg csak a többi. A session-jeim nem lesznek nagyok, a cucc nagyja sql-be megy, 128 mega ram, ami default-ban megy php processeknek, bőven elég. A php motor által használt protokollt még nem sikerült megtalálnom.
Ha esetleg másvalakinek is jutott eszébe hasonló, és van publikus forráskód letölthetően, az lenne a legjobb. A magam részéről nem ragaszkodom hozzá újra feltalálni a kereket, ha nem muszáj
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Fogyjunk le!
- Nintendo Switch 2
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest