Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Úgy is kell.
Ha olvastad a bejegyzést, akkor láthatod, hogy én sem használok olyan változót, ami lehet hogy nem létezik. Az empty-t az üres tömb ellenőrzésére használtam mindig, csak aztán kiderült, hogy nem erre való. Az isset függvényt meg csak tömb index létezésének vizsgálatára.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha olvastad a bejegyzést, akkor láthatod, hogy én sem használok olyan változót, ami lehet hogy nem létezik. Az empty-t az üres tömb ellenőrzésére használtam mindig, csak aztán kiderült, hogy nem erre való. Az isset függvényt meg csak tömb index létezésének vizsgálatára.