Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Ez alapján próbálkozom perpill.."
Ez nagyon durva.
És te ezt képes vagy hallgatni anélkül, hogy 1 perc után inkább le akarnád tépni a füledet?
(én inkább azt választottam, hogy kilőttem a francba, egyébként még egy tákolmány is, amit összehoz)Engem is idegesített
, de "konkrétabb példa" csak ez volt, amit találtam. A kódhoz nem értek, próbáltam másolni párhuzamosan, meg értelmezni, most pedig működésre szeretném bírni.Ezt úgy illik, hogy a feldolgozás külön fájlban történik, nem ugyanott, ahol a megjelenítéshez tartozó dolgok.
Tehát pl. hozzak létre egy contatform.php és külön csak abba legyen a kontaktformhoz tartozó php kód?
És ezt "hogyan kössem össze" az index.php-val, nem kell úgy mint az external JS-nél, CSS-nél..?A validálást először SZERVEROLDALON írjuk meg, és csak UTÁNA kliensoldalon! A szerveroldali kódodban egy darab ellenőrzés sincsen, amíg ez nincs kész, addig tovább se lépj, először ezt oldd meg.
Pl ez alapján megírhatom a validáláshoz szükséges php kódot mondjuk bele a kontaktformhoz tartozó php kódban?
A PHP-s hibák kijelzése be van állítva a php.ini-ben a fejlesztői gépen? Fejlesztés során mindig a legtöbb hibát kiíró hibabeállítás legyen meg, élesben kell csak elrejteni a hibákat, és azokat inkább naplózni.
Itt találtam egy pár funkciót ami a hibakijelzésekre vonatkozik, igazából vakvilágban tapogatódzom, segítenél, hogy pontosan mely fájlokat kell a php.ini-ben bekapcsolni ahhoz, hogy kijelezze a php-s hibákat is? Majd ezt követően a debuggolás történhet pl. etc. Firebuggal, konzolon keresztül? (Perpill ugye ott nem ír ki semmit sem).
Előre is köszönöm a válaszodat,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gitáros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És te ezt képes vagy hallgatni anélkül, hogy 1 perc után inkább le akarnád tépni a füledet?
(én inkább azt választottam, hogy kilőttem a francba, egyébként még egy tákolmány is, amit összehoz)
, de "konkrétabb példa" csak ez volt, amit találtam. A kódhoz nem értek, próbáltam másolni párhuzamosan, meg értelmezni, most pedig működésre szeretném bírni.