Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Nézd meg, a Gmailnél milyen hosszúra van állítva a session cookie-k lejárata.
Ott elég ritkán kell belépegetni, miután egyszer megtetted. Persze lehet, hogy ők már a másik véglet.(#16338) tothjozsi96 :
Ez a téma eléggé abbamaradt, mert a felvetéseimre érdemben nem reagáltál.
(#16339) Athlon64+ :
Az első felét nem értettem, mire reagáltad, mert az előzőben arról volt szó, hogy egyszerűen lehagyta az execute-ot, és erre nem figyelmeztette az IDE - Te pedig arra hivatkoztál, hogy biztos inicializálatlan változója volt, és fos IDE-t használ, pedig a változó inicializálva van, és normális IDE-t használ, csak egy metódushívás lemaradt. Szívás, de előfordulhat bárkivel, még veled is, max. nem PDO-val.
"database generated kulcsot sem képes minden esetben kezelni"
Asszem ezzel én is találkoztam.
Hát amúgy ja, egyetértek, hogy sok tekintetben tákolmány feelingje van (még ha nem is találkoztam annyi problémával, mint Te), mint úgy általában a PHP-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ott elég ritkán kell belépegetni, miután egyszer megtetted. Persze lehet, hogy ők már a másik véglet.