Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #16358 üzenetére
Nézd meg, a Gmailnél milyen hosszúra van állítva a session cookie-k lejárata.
Ott elég ritkán kell belépegetni, miután egyszer megtetted. Persze lehet, hogy ők már a másik véglet.
(#16338) tothjozsi96 :
Ez a téma eléggé abbamaradt, mert a felvetéseimre érdemben nem reagáltál.(#16339) Athlon64+ :
Az első felét nem értettem, mire reagáltad, mert az előzőben arról volt szó, hogy egyszerűen lehagyta az execute-ot, és erre nem figyelmeztette az IDE - Te pedig arra hivatkoztál, hogy biztos inicializálatlan változója volt, és fos IDE-t használ, pedig a változó inicializálva van, és normális IDE-t használ, csak egy metódushívás lemaradt. Szívás, de előfordulhat bárkivel, még veled is, max. nem PDO-val."database generated kulcsot sem képes minden esetben kezelni"
Asszem ezzel én is találkoztam.
Hát amúgy ja, egyetértek, hogy sok tekintetben tákolmány feelingje van (még ha nem is találkoztam annyi problémával, mint Te), mint úgy általában a PHP-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest