- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem tudok vitatkozni. Amit viszont egyszerűen nem tudok elhinni, hogy hogy lehet - fórumos hozzászólások alapján - többéves tapasztalat alapján ilyen ostoba szar hibákon elvérezni, hogy nem veszi észre, hogy kliensoldalon rossz elemmel játszadozik. Ha gyorsan meg akarom tudni, hogy jó-e a selectorom, fogom, és bedobom a böngésző fejlesztői panel konzoljába a megfelelő szintaktikával, és egyből megtudom, hogy milyen elemeket kapok vissza... Ami még rosszabb, hogy arra se sikerült rájönni, hogy egyáltalán szerveroldalon vagy kliensoldalon van-e a probléma, ami megint teljesen triviális volt. De biztos majd egy spagettikód megoldja, keressünk hát gyorsan egyet!
Amúgy majdnem írtam, hogy tényleg szar, hogy a topicban nincsenek szakmailag érdekes problémák, de aztán rájöttem, hogy valószínűleg azért, mert aki szakmailag érdekes problémával találkozik, az sanszos, hogy már megtanulta értelmezni a hibaüzeneteket, valami sejtése van a debuggolásról (ami NEM a die() és egyéb bullshitek), meg utánanéz, mielőtt nekiesne, mint tót az anyjának.
(#15294) moltam88 :
Hát bizony, ez valóban nem meglepő.

Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gyúrósok ide!
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő