- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Érthető. Megfogadom. Mindenhol prepared statement-ek lesznek a jövőben. Sőt. Meg fogom csinálni a fordfairlane által javasolt saját osztályt, így mindenképpen mindig statement-ekkel dolgozok majd.

Viszont... A példámban írtam is, nincs hibakezelés, csak szemléltetni akartam, hogyan működik a dolog. Ezért nincs például csekkolva hogy a $oldal változó integer e. Feleslegesnek gondoltam egy senior körökben is elfogadható példát felvezetni, amikor a lényeg csak az volt hogy a kérdező megértse a paraméterátadás és ennek feldolgozásának menetét. Ez sikerült, tudta implementálni. Ez olyan mintha valakit az autósiskolában egyből a reggeli csúcsba vinnének nem rutin pályára, pedig még csak hátsóülésen látott autót belülről. No mindegy értem én hogy értitek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest