Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok!
Egy alapvető dologgal kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni. Már elég régóta php-ok hobbi szinten, viszont világ életemben gondok voltak ezekkel az include és társaival. Megpróbálom pontosabban leírni, hogy mi is a gondom.
Lehet alapjában azzal van a gondom, hogy rosszul kezelem a php-ban az "objektum orientáltságot", ha szabad ilyet mondanom. PHP-nak ezen része nálam nagy űr és nem találtam rá bevett módszert, de rá is térek a lényegre. Szóval, van egy osztályom külön fájlban, majd ha ezt szeretném használni valahol más fájlokban, includolni kell, vagyis én úgy tudom
Viszont sokszor már kezdek belekavarodni ezekbe a kapcsolatokba és a kódom is dobálja miatta a hibákat.Biztos van erre valami bevett módszer, csak én vagyok olyan béna hogy még nem találkoztam vele. Esetleg 1-2 tippet, ötletet tudnátok adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Steam Deck
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bestbuy játékok
- Jövedelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont sokszor már kezdek belekavarodni ezekbe a kapcsolatokba és a kódom is dobálja miatta a hibákat.