- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
SektorFlop
aktív tag
Sziasztok!
Egy alapvető dologgal kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni. Már elég régóta php-ok hobbi szinten, viszont világ életemben gondok voltak ezekkel az include és társaival. Megpróbálom pontosabban leírni, hogy mi is a gondom.
Lehet alapjában azzal van a gondom, hogy rosszul kezelem a php-ban az "objektum orientáltságot", ha szabad ilyet mondanom. PHP-nak ezen része nálam nagy űr és nem találtam rá bevett módszert, de rá is térek a lényegre. Szóval, van egy osztályom külön fájlban, majd ha ezt szeretném használni valahol más fájlokban, includolni kell, vagyis én úgy tudom
Viszont sokszor már kezdek belekavarodni ezekbe a kapcsolatokba és a kódom is dobálja miatta a hibákat.
Biztos van erre valami bevett módszer, csak én vagyok olyan béna hogy még nem találkoztam vele. Esetleg 1-2 tippet, ötletet tudnátok adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Akku:100% Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest