Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Úristen, sejtettem, hogy valaki magára fogja venni, anélkül, hogy agyelborulás helyett elolvasta volna, ami le van oda írva. Ott van teljesen egyértelműen még az általad idézett részben is, hogy "és nyilvánvalóan tisztelet a kivételnek". Ergo ha elolvasod, amit írtál, és elolvasod azt is, amit én írtam, akkor felfedezheted, hogy rád nem illik a leírás. Ahogy Trisztánra sem illik, mivel írta, hogy megdolgozott érte. Már ezt a másik topicban is megbeszéltük vele, és nem akadt ki rajta. Én haverjaim között is van pár kivétel, akik megdolgoztak a Macjükért, és értsd már meg, rájuk sem igaz a leírás. De talán nem kell külön kihangsúlyozni, hogy túlzottan sokan vannak, akikre viszont igaz. Capisce? Ezt tényleg külön el kellett magyarázni, hogy ne vedd magadra? Gondolom Te is találkoztál ezzel a videóval jópár helyen, na az ilyenekről beszélek. Többek közt. Nem rólad. Azért ha valamire ennyire ugrasz, olvasd el még egyszer, hogy biztos jól értetted-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T BTC bányász (BOS 360T) hibás hashboard-al eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-7G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest