- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleslie
aktív tag
ok. pontatlan volt a megfogalmazás.
Nem mindenhol tudsz beállítani cronjob -ot.
Az, hogy a cron (vagy ablakOS -en a megfelelője) elérhető e a rendszeren, nem kérdéses. De az, hogy TE, mint felhasználó, hozzáférsz e, már igen.
Valamint: fölösleges bonyolítani az oldalt egy ily módon időzített scripttel, miközben az adatbáziskezelővel kényelmesen, és nem utolsó sorban gyorsabban, kevesebb erőforrást felhasználva meg lehet oldani a feladatot.
Az erőforrásigény téged valószínűleg addig nem fog érdekelni, amíg nem töltesz fel vmilyen hibás scriptet cronra, azzal túlterheled a szervert (láttam már ilyet), amit annak az üzemeltetője úgy old meg, hogy törli a problémás dolgokat, TE pedig old meg ahogy tudod (csináltam már ilyet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Dell S3422DWG Ívelt Gaming monitor
- Blackmagic eszközök
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest