Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Gear S3 - második kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Egy admin felületen listázok szűkítésekkel, rendezésekkel. Viszont lapozhatóra szeretném megcsinálni a listát. Egy univerzális függvényt szeretnék készíteni, ami több listát is tud lapozni.
Az átalakított sql query megmondta volna, hogy összesen mennyi találat van így az egy oldalra listázható elemek számával osztva megkaptam volna az oldalak számát.
Viszont az univerzalitás ugrott, mivel a listákban a WHERE-t bent kell hagynom a pontos darabszám miatt, viszont több táblából munkálkodó lekérésről beszélünk, ahol a tábláknak alias-ok vannak megadva. Így a COUNT(id) nem mindig megfelelő, időnként alias kerül az `id` elé.
Inkább olyan függvényt írtam, ami kap egy paramétert és ez alapján saját kérést állít össze a lapozó működéséhez.Nem tudom mennyire volt érthető. De én is úgy láttam, hogy a kérésben nem érdemes ügyeskedni. Felesleges hibaforrás.
Viszont a reguláris megoldás érdekel. Tanulnivaló csak nehezen értelmezhető még számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- SUSE Linux
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen routert?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest