Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Attól népszerű, mert egy könnyen tanulható, nagyon megengedő szabályokkal ellátott szkriptnyelv."
Lényegében én is ezt írtam, csak kicsit hosszabban kifejtve. De gondolom továbbolvastad.
Igen, végül is ennek része lehet az is, hogy nem kap az arcába a gányoló fejlesztő mindenféle hibákat, ha olyasmiket követ el, amikről eddig szó volt (ez a hátránya is a nyelvnek, ahogy arról már korábban beszéltünk)."egy részük annak köszönhető, hogy Rasmus Lerdorf nem értett a programozási nyelvek fejlesztéséhez, a másik részük meg annak, hogy a mai napig nem ért"
Korábban is írtad, hogy kvázi egy dilettáns majom, de miből gondolod ezt amúgy? (Csak kérdezem, nem tisztem megvédeni.)A phpsadness-t nem ismertem, de jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- OLED TV topic
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mafia: The Old Country teszt
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest