Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello
Szeretnek egy kis segitseget/otletet kerni egy problema megoldasahoz.
Adott 4 adatbazis mindegyikben par tizezer rekord.
Ezekbol kellene egy 5. adatbazisba adatokat atmasolni kulonbozo feltetelek szerint.
Peldaul:
kell x feltetel szerint mind a 4 bol 500 rekord
kell y feltel szerint mindegyikbol 1000 rekord
es igy meg van vagy 10-15 ilyen feltetel.En azt a teljesen faek egyszerusegu megoldast hasznaltam hogy mindegyik adatbazisnak csinaltam egy tombot amibe belement az ahhoz tartozo osszes rekord.
Azert tettem igy mert ugy szeretnem felvinni az adatbazisba a rekordokat hogy azok keverve legyenek tehat ne legyenek egymas mellett az egy feltetel szerint letoltottek se illetve az egy adatbazisbol valok sem.
Ami a gond ezzel tobbek kozott az az hogy eleg sok memoriat eszik amit lehetoleg szeretnek elkerulni.
A kerdes az hogy hogyan lehet megoldani ezt az attoltest ugy hogy ne kelljen tombokbe toltenem az adatokat?Nem kizart hogy csak szamomra ertheto amit irtam szoval aki segiteni szeretne es nem ert valamit az nyugodtan kerdezzen tuti nem irtam le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő