- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Árháborút indít a DeepSeek az AI-szektorban
- Mobil flották
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello
Szeretnek egy kis segitseget/otletet kerni egy problema megoldasahoz.
Adott 4 adatbazis mindegyikben par tizezer rekord.
Ezekbol kellene egy 5. adatbazisba adatokat atmasolni kulonbozo feltetelek szerint.
Peldaul:
kell x feltetel szerint mind a 4 bol 500 rekord
kell y feltel szerint mindegyikbol 1000 rekord
es igy meg van vagy 10-15 ilyen feltetel.En azt a teljesen faek egyszerusegu megoldast hasznaltam hogy mindegyik adatbazisnak csinaltam egy tombot amibe belement az ahhoz tartozo osszes rekord.
Azert tettem igy mert ugy szeretnem felvinni az adatbazisba a rekordokat hogy azok keverve legyenek tehat ne legyenek egymas mellett az egy feltetel szerint letoltottek se illetve az egy adatbazisbol valok sem.
Ami a gond ezzel tobbek kozott az az hogy eleg sok memoriat eszik amit lehetoleg szeretnek elkerulni.
A kerdes az hogy hogyan lehet megoldani ezt az attoltest ugy hogy ne kelljen tombokbe toltenem az adatokat?Nem kizart hogy csak szamomra ertheto amit irtam szoval aki segiteni szeretne es nem ert valamit az nyugodtan kerdezzen tuti nem irtam le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- XMG Ultra 17 / i9-9900K / GeForce RTX 2080 / 64GB RAM / 1TB SSD & 1TB HDD
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest