Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello
Szeretnek egy kis segitseget/otletet kerni egy problema megoldasahoz.
Adott 4 adatbazis mindegyikben par tizezer rekord.
Ezekbol kellene egy 5. adatbazisba adatokat atmasolni kulonbozo feltetelek szerint.
Peldaul:
kell x feltetel szerint mind a 4 bol 500 rekord
kell y feltel szerint mindegyikbol 1000 rekord
es igy meg van vagy 10-15 ilyen feltetel.En azt a teljesen faek egyszerusegu megoldast hasznaltam hogy mindegyik adatbazisnak csinaltam egy tombot amibe belement az ahhoz tartozo osszes rekord.
Azert tettem igy mert ugy szeretnem felvinni az adatbazisba a rekordokat hogy azok keverve legyenek tehat ne legyenek egymas mellett az egy feltetel szerint letoltottek se illetve az egy adatbazisbol valok sem.
Ami a gond ezzel tobbek kozott az az hogy eleg sok memoriat eszik amit lehetoleg szeretnek elkerulni.
A kerdes az hogy hogyan lehet megoldani ezt az attoltest ugy hogy ne kelljen tombokbe toltenem az adatokat?Nem kizart hogy csak szamomra ertheto amit irtam szoval aki segiteni szeretne es nem ert valamit az nyugodtan kerdezzen tuti nem irtam le mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest