- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android szakmai topik
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKope
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget azzal kapcsolatban, hogy egy raktárprogramban adatbázisában szeretném megcsinálni az eszközmozgást.
A táblákat csatoltam.
Én igy gonodltam a táblákat. A mozgasfej tába tartalmazná maga a mozgás tulajdonságait.
A mozgas tét pedig a bizonylatszám alatti téteteleket (cikkszámokat) Ezt azért csináltam így mert ugye egy bizonylatszám alatt több tételt is mozgathatunk.A mozgasfej táblába ID-kat töltünk.
A kérdésem, ha PHPben szeretném kilistázni a mozgásfej tartamát akkor azt hogy tudom megcsinálni. Ha csak simán kilistázom a tábla tartalmát az ugye nem jó mert ott ID-k szerepelnek. Igazából én az ID-hoz tartozó megnevezéseket szeretném kiíratni.
Ehhez milyen lekérdezést/php kódot kell alkalmaznom az űrlapon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest