Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Sziasztok!
Hogy tudok bejelentkezve tartani felhasználót? Értem úgy, hogy ugye loginnál van ugye a "jegyezzen meg" gomb. Én úgy gondoltam, hogy if-fel megnézem, hogy bevan-e pipálva, ha igen akkor adatbázisban van egy olyan oszlop, hogy remember, annak az értéke 1-re változik. Na most ezzel az a bibi, hogy session alapú a bejelentkezés, ami ugye törlődik minden böngészőzáráskor (nem?
). Cookie-val próbáljam? Azzal hogy? Kb hogy néz ki? Vagy így elméletben is elég, nem kell konkrét kódot, csak, hogy legyen egy kiindulási pont.Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Cookie-val próbáljam? Azzal hogy? Kb hogy néz ki? Vagy így elméletben is elég, nem kell konkrét kódot, csak, hogy legyen egy kiindulási pont.