Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Más : Nem tudom, hogy PHP-vel kéne-e megoldani de azt szeretném elérni, hogy van egy szövegem , abból szeretném kiválasztani egy speciális karakter utáni szövegrészekete, tehát pl Bla blaaa bla bal @bla , bla blaaa bla blaa bla @albla . , ebből a @bla és @albla-át szeretném kiválasztani (természtesen a @ utáni rész userinput és nem előre definiált) . Nézegettem a beépített funckiókat, de azokkal nem tudtam megoldani.
Az is lehet, hogy javascriptel mikor a textarea-ba gépelnek már kiválasztani és mint hidden input elküldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Logitech z5500 5.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest