Hirdetés
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Poco F7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem tudták megverni a Huaweit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Egy kis kivitelezési kérdés, ki hogy csinálná.
Adott egy tábla ahol hirdetők vannak. Első körben itt volt egy mező ami alapján meg lett adva, hogy hányadik helyen jelenik meg.
Most viszont egy kis átalakítás van. Ezeket a mezőket meg lehet venni kiemelés néven fut a tábla. Amit heti bontásban lehet megvenni. A kiemeléseknél van egy hely értéke, ami azt mutatja, hogy melyik helyet ki vetette meg mettől meddig.Kérdésem az lenne, ki hogyan oldaná meg ezt.
hirdetes_tabla:
id | user_id | sorrendkiemeles_tabla:
id | user_id | mettol | meddig | hely_ertekeElső körben arra gondoltam, hogy amikor valaki megveszi az adott helyet, akkor frissítem a hirdetes_table sorrend értékét azzal az értékkel, ami a kiemeles_tabla hely_erteke. Majd minden hétfőn éjjel frissítem a hirdetes_tabla sorrend mezőjét. Ha a következő hétre nem vett helyet akkor lenullázom az értékét.
A kiemeles_tabla-ban valószínűleg elég sok adat lesz és minden egyes lekérdezésnél, ha megvizsgálja az időpontot, kategóriát, stb akkor elég sokáig tart majd a lekérdezés.
Vagy esetleg érdemes lenne egy másik tábla is, ahol a sorrend van? De akkor azt, hogy frissítem?
Remélem érthetően fogalmaztam. Főleg Sk8erPeter miatt is írom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- SSD kibeszélő
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm Milanaise - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Nikon Nikkor AF-S 16-35mm f/4 VR ED Nano
- INNO3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X iCHILL X3 - Gari 2027.09.27. -ig - Eladó!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest