- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
meone
tag
Sziasztok
Szeretnék csinálni egy olyan oldalt ahol a user elkezdi begépelni, mondjuk az irányítószámot, és az automatikusan kiegészül, és egy listában megjelenik.
Ennek a megvalósításához hozzá is kezdtem a jQuery AutoComplete segítségével.
Az oldal kódját össze is állítottam, amikor begépelem az első két karaktert a script lefut a tömb létre jön (lentebb mellékeltem egy minta tömböt) de nem jelenik meg választási opcióként, csak üres értékek.
Ez alapján a leírás alapján csináltam meg. [link]
Az index.php itt érhető el:[link]
Az irsz.php ami meg keresi az irányítószámot az meg ezen a linken. [link]
Ha például be írom azt, hogy 42 akkor ezt a JSON tömböt kapom vissza:[{"IRSZ":"2042"},{"IRSZ":"2142"},{"IRSZ":"2242"},{"IRSZ":"2421"},{"IRSZ":"2422"}]
Ami nem baj ezt kell, hogy kapjam, de mégse jelenik meg semmi az inputbox alatt.
Valakinek valami ötlete, hogy mit ronthatok el, mert a jQuery-hez annyira nem értek.
De már azt értem ami a példában van, csak nem tudok rá jönni, hogy hol ronthatom el.A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest