Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #10627 üzenetére
Tényleg félreértettem. Most már tiszta, köszi szépen.
A userek könyvtárát hagyjuk, mert hülyeséget mondtam vele
Szerk : Akkor ugye ennek example.com/profile.php?user=xyz lehet az az elérési utvonala, hogy /xyz .
Amúgy a GET értékeket akarom elrejteni (bár gondolom egyértelmű volt), biztonsági és esztétikai okokból . Meg, hogy a user fejből is tudjon linkelni.
sztanozs : Én is valami ilyesmi rendszerezésre gondoltam .
cucka : Nem igazán raktam még össze azt amit mondasz, de majd 2 hónap mulva leírom akkor mennyi jött át a hsz.-edből
.
Amúgy a PDO számomra teljesen logikus. Legalábbis az a része amivel eddig találkoztam. Az sem hátrány, hogy a php.net-en nagyon jól van dokumentálva és gyorsan megy a tanulás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest