- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Hi Kovácsúr!
Az ''Úgyhogy... hmm.'' gondolom arra vonatkozott, hogy akkor ugyan mit olvastam, ha pont ezt nem... Pedig szakmai lapok beharangozóját. Teljes tesztet igaz nem.
Pl.: Digitális Foto 2003. december-i száma a PS történetét taglalja, és a CS-ről annyit nyilatkozik: ''A program inkább apró fejlesztésekben és kényelmi funkciókabn nyújt újat.'' ld.: 37. oldal lap alja.
Vagy: Color Foto 2004/1 48. oldal: ''Das Programm erlaubt nun für viele Aufgabe 16 Bit Farbtiefe pro Grundfarbe.''
Szóval semmi bizosat. Ezt a 7-esről (6-osról?) is elmondhatták volna az 5-öshöz (6-oshoz) képest... (A 6-osat nem használtam.)
Szal, ha ''hibás vagyok'' a tájékozatlanságom miatt, akkor Ők mik?! :DDD
Gondoltam legjobb, ha megkérdezem. Hátha másnak több szerencséje volt.
(Hogy ma franccért fontos ez ennyire, azt nagyon nem részletezném, bár könnyű belátni, hogy több műveletet egymás után elvégezve 8-bites adatokon vagy 16-bites adatokon jutunk-e pontosabb eredményre. Kerekítési hiba hegyek = zaj dombok. Ha csak 8 bites képed van is, 16-osra kell bővíteni feldolgozás előtt, s csak aztán nekiesni... de ha a legjobb prg ezt éppen nem támogatja akkor... - köszönöm, nincs több kérdésem.)
Már csak azért szóltam, mert így jobb a lelkemnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest