Aktív témák
-
morzsol
aktív tag
Hi Kovácsúr!
Az ''Úgyhogy... hmm.'' gondolom arra vonatkozott, hogy akkor ugyan mit olvastam, ha pont ezt nem... Pedig szakmai lapok beharangozóját. Teljes tesztet igaz nem.
Pl.: Digitális Foto 2003. december-i száma a PS történetét taglalja, és a CS-ről annyit nyilatkozik: ''A program inkább apró fejlesztésekben és kényelmi funkciókabn nyújt újat.'' ld.: 37. oldal lap alja.
Vagy: Color Foto 2004/1 48. oldal: ''Das Programm erlaubt nun für viele Aufgabe 16 Bit Farbtiefe pro Grundfarbe.''
Szóval semmi bizosat. Ezt a 7-esről (6-osról?) is elmondhatták volna az 5-öshöz (6-oshoz) képest... (A 6-osat nem használtam.)
Szal, ha ''hibás vagyok'' a tájékozatlanságom miatt, akkor Ők mik?! :DDD
Gondoltam legjobb, ha megkérdezem. Hátha másnak több szerencséje volt.
(Hogy ma franccért fontos ez ennyire, azt nagyon nem részletezném, bár könnyű belátni, hogy több műveletet egymás után elvégezve 8-bites adatokon vagy 16-bites adatokon jutunk-e pontosabb eredményre. Kerekítési hiba hegyek = zaj dombok. Ha csak 8 bites képed van is, 16-osra kell bővíteni feldolgozás előtt, s csak aztán nekiesni... de ha a legjobb prg ezt éppen nem támogatja akkor... - köszönöm, nincs több kérdésem.)
Már csak azért szóltam, mert így jobb a lelkemnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest