Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence Z.
újonc
válasz
Dolphine #7588 üzenetére
Én is nagyon kíváncsi vagyok,hogy neked,hogy válik majd be!
Valamelyik nap azon röhögtem,hogy ha kilyukadna a szita 3200ft lenne az új.4000ft volt a borotva.Nyilván vennék új szitát!
Egyébként a fejet nyugodtan öblögetheted majd a csap alatt!Én először nem nagyon mertem,de mivel azt írták lehet,ezért lesz ami lesz alapon benyomtam a csap alá.Azóta minden használat után leöblítem és még járatom is közben a gépet,bírja! -
Jenne
őstag
válasz
Dolphine #7588 üzenetére
Ha majd mégsem válik be akkor enyhén zsírozd be egy kevés gépzsírral és egy erőteljes mozdulattal dobd el.
Ha sikerül 66 fokos szögben indítanod az eldobást, az a legjobb mert az a ballisztikai pálya ideális görbületi szöge.
A zsír az meg azért kell rá, mert úgy jobban siklik a levegőben és kisebb a rá ható légellenállási erő, így messzebbre dobható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nintendo Switch 2
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest