Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
válasz
J.R. Ewing #2977 üzenetére
Először hajvágóval próbálkoztam, de az semmit nem csinált, pedig jócskán hosszabb volt a "borostám", mint a legkisebb fokozat a gépen. Pajeszvágó őszintén szólva eszembe sem jutott
Vasárnap óta a 390cc-t használom, és egész kedvezőek a tapasztalataim. Egyrészt gyorsabb és bőröm szempontjából kényelmesebb a gépet használnom, és az orrom alatt jobb eredményt is hoz, mint amit anno pengével sikerült elérnem. Egyedül a nyakamnál nem tudtam tökéletes eredményt elérni, ott is főleg oldalt szokott maradni szőr, ott eleve "lelapul", gondolom ez nem ideális a gépnek.
Tisztítóállomást még nem próbáltam, most úgy tervezem, hogy hetente egyszer fogom azzal takarítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest