- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Bass
addikt
Na végülis megvettem:[L]http://www.lg.hu/termekek/szorakoztato_elektronika/dvd_hazimozi/lhd6430.html#[/L] ha valaki tudja hogy mik a helyes hangfalbeállítások kérem magyarázza el,hangerö meg van valami Distance az micsoda? most 10ft-n van a hangerö meg
-4 egyedül a mélynyomó van +6-on -
Bass
addikt
Senkinek nincs ilyen cucca??? Vagy nézzek más tipust? Mondjuk LG-t? Azok milyenek? (mondjuk eddig nem csalódtam LG cuccban) 60 max 70ezret akarnék ilyen célra elkölteni.
-
Bass
addikt
Hja erre tippeltem én is de az ég dvd romom hivatalosan nem támogatja a DVD+R és +RW de viszi minden nehézség nélkül
-
Bass
addikt
A me..a ma..t-ban láttam 59900ft-ért én pont ennyit adnék egy házimoziért csak azt olvasom hogy a DVD+R és +RW lemezeket viszi? A minuszosokat nem vagy csak ''hivatalosan'' nem viszi?? (egy thomsonom volt az vitt mindent)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest