- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Bass
addikt
Na végülis megvettem:[L]http://www.lg.hu/termekek/szorakoztato_elektronika/dvd_hazimozi/lhd6430.html#[/L] ha valaki tudja hogy mik a helyes hangfalbeállítások kérem magyarázza el,hangerö meg van valami Distance az micsoda? most 10ft-n van a hangerö meg
-4 egyedül a mélynyomó van +6-on -
Bass
addikt
Senkinek nincs ilyen cucca??? Vagy nézzek más tipust? Mondjuk LG-t? Azok milyenek? (mondjuk eddig nem csalódtam LG cuccban) 60 max 70ezret akarnék ilyen célra elkölteni.
-
Bass
addikt
Hja erre tippeltem én is de az ég dvd romom hivatalosan nem támogatja a DVD+R és +RW de viszi minden nehézség nélkül
-
Bass
addikt
A me..a ma..t-ban láttam 59900ft-ért én pont ennyit adnék egy házimoziért csak azt olvasom hogy a DVD+R és +RW lemezeket viszi? A minuszosokat nem vagy csak ''hivatalosan'' nem viszi?? (egy thomsonom volt az vitt mindent)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest