- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
válasz
hallerlaller #18176 üzenetére
Ugyanolyan sz*r, lassú és kb. lassított felvétel ha megnyitok a böngészőből valamit. Youtube kliens 60 fps 4kban meg-meg akad, 120 megás net mellett.
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
43PUS7303/12 tvt vettem 2 hete. A böngészőjét nem lehet valami normálisra cserélni? Mert ez az androidos felhozatal ami appokból elérhető a tvre botrány. Ennél még a samsung saját op rendszeres tévéje is fényévekkel gyorsabb volt és a beépített böngésző még videókat is lejátszott, speedtestet is tudott futtatni.
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
Vettem ma az Euronicsban egy Philips 43PUS7303/12 típusu tv-t. Na most a probléma az, hogy a rendszer iszonyat lassú, szinte alig reagál és a youtube pl. be sem tölt sokszor, a böngésző úgyszintén semmit nem ér. 0% THM-re vettem, szerintetek ha holnap visszaviszem hogy jöhetek ki jól a dologból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest