- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harcipocok84
tag
válasz
rainman72 #34995 üzenetére
Sajna félek hogy a frissebb P5 proci az max parasztvakítás, a képfrissítést frekvencia az okés, én 144hz-es monitoron játszom, telejesen hozzászoktam. Ha odaülök a 60hz-es elé akkor gyakorlatilag hányok a "lassúságától".
De pusztán a frissítés miatt ráfizetni a 75PUS8506-ra 200K-t elég durva.
Mikor szokott ezeknek az új modelleknek az ára normalizálódni? -
Harcipocok84
tag
Srácok! Az Emagon láttam hogy megérkezett a 88XX-as széria.
Bár eléggé húzós az ára, ha jól emlékszem az 55'-os 350K körül volt. Ennyiért gyakorlatilag 75'-os 85XX-ös szériásat lehet kapni.
Mi a lényeges különbség 85 és 88 széria között? Mert én hirtelen azt találtam hogy 60Hz helyett 100Hz. Ez nyilván nagy előre lépés, de pusztán emiatt nem érné meg nekem. -
Harcipocok84
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom rajta, hogy kihasználom ezt a mostani akciót. Elvileg még a mai napon tart. Kinéztem egy 75-ös 8-as szériájú TV-t, és mellé szeretnék egy Hangprojektort. Akcióban ha jól látom 4 fajta projektor van hozzá. Sajna mindegyik 100K felett van. Viszont a pénzvisszatérítéssel 50-60 lenne, ami elfogadható. Kérdés hogy ezek a promos hangprojektorok tényleg sokkal jobbak-e mint az alapból 60K körüli samsung és társai féle hangprojektorok? Megéri vesződni ezzel az akcióval?(körülményes lenne ma megvenni a szettet, hétvége inkább jó lenne, de addigra vége az akciónak)
Illetve ti melyik hangprojektort vennétek az akcióban szereplők közül?
https://euronics.hu/philips-performance-televiziok
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest