- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
válasz
nt0524 #33687 üzenetére
Nekem is 6561 van,csak 49''-es.
Az Apkmirror-ról töltöttem le az apk-t,amelyik android tv-re van. File explorerből pedig feltelepítettem.
Azt hiszem ez a verzió volt ,de nem vagyok biztos benne. -
Kroni1
veterán
válasz
nt0524 #28387 üzenetére
Milyen NAS-od van pontosan? Ha be lehet a nas-on kapcsolni a dlna-t esetleg az egy megoldás lehet, de ha tud esetleg pl. PLEX szervert is futtatni, akkor azt kell feltenni a nasra, a plex appon pedig a tévén lejátszik mindent szépen, de van más megoldás is, ez csak egy példa volt. Sokan használják a KODI-t is, abban le lehet játszani a Nas tartalmát hálózati megosztással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest