- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valahogy tartani kell a kijelzőt, plusz ahogy a többiek is írják, merevítésnek sem árt. Ha edge to edge lenne, akkor ha felemeled/cipeled, gyakorlatilag a kijelzőt markolásznád, ami nem lenne túl jó, plusz ha nincs keret, akkor mi tartja? Ragasztják a hátuljához, vagy esetleg középen megfogatják egy 10-es anyával?
-
Bacy85
csendes tag
Lehet ,hogy szépen lassan fog elfogyni a káva és így több tv-t lehet eladni
viccet félretéve , én olyanokra tudok gondolni ,hogy védi a kijelzőt oldalt is valamennyire+ talán ha a kezelőszervek ott vannak azokat is legyen mire tenni , bár ezt is lehene hátra.
Jó kérdés. LEhet ,hogy egy keretet ad a képnek és ez optikailag valamiért jó
-
Lehet, hogy a 3 számjegy vs káva szín csak 2010-es modellévig volt teljesen igaz. Azóta már kevert a rendszer 400Mhz/600Mhz. Őszintén... Nem tudom.
Korábban olyan is volt, hogy második számjegy=6, akkor az 3D. De ha már majd minden típus 3D-s lesz, akkor gondolom ez a filozófia is ugrik. Aztán az utolsó számjegy a modellév, de mi lesz 2014(9) után? -
-
1., Az Ambilight-ot talán egyedül én utálom itt a fórumban, míg mások imádják
2., 32'-ban ugyanilyen van nekem, csak a káva színe más. (3. számjegy a típusjelben)
3., A távirányítót én és a barátnőm több immár fél éve nem tudtuk teljesen megszokni.
Prblm-1: a hangerő gomb és az 1-es csatorna logikátlanul van.
Prblm-2: kattog, nem hangtalan (megj. ilyennel eddig még nem is találkoztam)De ez a 2 hátrány szerintem nem jelentős.
Szuper kép és hangminőség. És feledhető SMART TV (internetTV) funkciók. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest