- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Régebben lehetett kapni a MM-ben is olyan tartót, hogy mintha fali tartó lenne, de volt egy tartószerkezete. Így úgy nézett ki, mint egy középtalpas tévé, kisebb helyett foglalt. Igaz, nem volt akkor olcsó, mert olyan 25 ezer körül volt. Egy ismerős vette, lekerült a falról a tévé, s nem találták az eredeti talpát.
-
Bambusznád
tag
Apum vett 6704-et a képminsőséggel szerintem nincs baj, de marha lassú a rendszer. Miracast, 10 próbálkozásból 2x működött. A böngészőbe való gépelésnél beírtunk egy betűt és kb. 1 perc múlva meg is jelent.
Ami még fura volt, hogy elindítottam azon a tv-n is a YouTube-on egy videót, míg az enyém (7304) szépen váltotta is a színét, nála fehér volt a hátér. Direkt egy tűzről készült videót válaszottam, ott szépen pirosodnia kellett volna a LED-eknek. Máshol (Netflix, tv műsor) váltakoztak rendesen a színek. Érthetelen
-
Hyder11
csendes tag
Pont múlthéten járt nálam egy hetet, vissza is küldtem. Tetű lassú a saphi, ha nem telepítesz rá semmit sem. Nincs is mit rátelepíteni igazából... Vegyetek androidost. Vagy LG-t... A képernyő felső része úgy néz ki, hogy a felső 8cm szépen szűkül felfelé. A lábak előre hátra 7-7 centit lógnak ki, kb. De tényleg, youtube tele van bugokkal, Netflixet felejtsd el, néha még a hangerőszabályzást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged