- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
Sugi2009 #14634 üzenetére
Viszont lenne egy kérdésem is, hamár ugyanolyan tévénk van: milyen előfizetéssel használod? Nekem egy mindigtvextra-s kártya van benne conax modullal, és időnként valami megzavarodik benne, és hirtelen a kódolt (de az előfizetésemben szereplő) csatornákra kiírja, hogy Kódolt adás. Nálad volt már ilyen? (én ezért szoktam néha rebootolni, mert az megjavítja)
-
hedgehog
senior tag
válasz
Sugi2009 #14634 üzenetére
Attól függetlenül, hogy az "androidon kell memóriát felszabadítani" dolog tévhit (de ne kezdjünk ezen vitázni, fölösleges), a tévét hivatalosan csak egy módon tudod hidegújraindítani: kikapcsolod a távirányítóval, vársz míg kialszanak az ambilight-ledek, és kihúzod az áramból, pár másodperc után visszadugod.
Én a nem hivatalos megoldást használom, merthogy adb-n keresztül is lehet rebootolni, vagyis letöltöttem ezt, és a routeren fix-ip-re állítottam a tévét, vagyis ezen az adb-konzolon tudok kapcsolódni (első kapcsolódáskor rákérdez a tévé, hogy engeded-e), és ott kiadom a reboot parancsot.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
Sugi2009 #14615 üzenetére
Nézd meg, ha rádugsz egy USB-s egeret, akkor az megy-e. Ha igen, akkor menni fog a légegér is 99%. A Mele F10 Deluxe nekem nagyon bevált, de én nem a TV-hez használom. Az infrán tanítható, tehát pl. meg tudod csinálni, hogy TV gombot nyomva infrásan vezérled a TV-t, MyBox gombnyomás után, pedig USB-s vezeték nélküli légegérként/billentyűzetként használod a távot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest