- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FAQtyA #12256 üzenetére
Ilyen jellegű hiba az Inviteles új boxoknál is jelen van ,és a Tarrnál is, hiba megoldása ott:
/boxon belül beállítások
/tv beállítások/kép és hang
/Képarány beállítása 16:9 -képarány megtartásával- majd ezt kimeneti felbontásnál felkínált legnagyobb Hz-en a vásárolt műsor csomag tartalom maximális felbontása. -
tkonya
aktív tag
-
tkonya
aktív tag
válasz
FAQtyA #12256 üzenetére
Szia,
Nálam 7109-es készülék, Cisco ISB2001-es beltéri, IP Tv előfizetéssel. Helyzet mint nálad, igaz inkább SD adásoknál jelentkezik, de van HD adás az általad említett problémával. Próbáltam a tv-n, beltérin állítani, de nem jutottam semmire. Antennám nincs, így maradt egy szál vezetékes megoldás. Fogott pár szabadon fogható adót, m1,2, tv2, rtl klub. Természetesen csíkoknak híre hamva sincs, az m2 HD-t 4:3-ra adta ki, de az általad említett csíkok nincsenek.
Próbáld ki, szerintem nem a tv a problémás.
T-ről meg annyit, idén januárba rendeltem tv-t, természetesen egy hónap után hívtak, adategyeztetés céljából, azóta sem. Több telefon ment, de március végén meguntam, vettem máshol készüléket. -
TIT
veterán
Ja kicsit furinak tűnik a cég de ha hivatalos philips garit kapsz nem lehet gond.
Sok ember örülne olyan tv-nek.Ha nem tetszik akkor cserélünk
Kipróbáltam a netet de a youtube se és a google se jön be.Ennyire nem támogatottak az oldalak?
Persze ha jól csináltam(keresőtől jobbra lévő nyilra mentem) -
TIT
veterán
Ha 20-30-al olcsóbb én megvenném 2 évvel is.
Nekem az a gond még mindig(más típus is csinálja),hogy bekapcsolom és nincs kép csak hang,kikapcs és vissza,aztán jó lesz de valamikor 2x is ki kell kapcsolni.
Van,hogy 1 héten 2x is csinálja van,hogy hónapokig semmi.
Állítólag nem vészes.Mi az az ssb?
-
Személy szerint én a 2 évével nem venném meg, eddig mindig úgy vásároltam tv-t hogy kibővített garanciákkal. De ez vásárló függő, Amúgy a 7000-szériáknak általában SSB- gondok szoktak csak lenni, ami garancián túl 25-35E ft ba is kerülhet.És Budapesten van a központjuk ahol meg is csinálják. Székesfehérváron már megszűnt a hivatalos márkaszerviz.
-
TIT
veterán
7509 újabb,inkább azt vegyed,a mediaplayer támogatottsága biztos jobb mint a sonynak.
Nekem nem tünik lassúnak,de a képminőség fontosabb.
Próbálj teszteket keresni a neten de elég nehéz találni,hogy pont az a 2-3 típust teszteljék vagy bemész egy MM-be és lehet,hogy kint van mind2 típus.
Nekem a 9603 pont a 2 év gari lejárta után kezdett szórakozni,úgyhogy érdemes de csak ha nem horror árban van(max.15) -
-
Monya78
veterán
Ami a legfontosabb különbség az ambilight (valaki utálja, valaki függő lesz, keres rá a youtube-n hogy néz ki, a boltok polcain ugyanis semmit nem fogsz látni belőle)
Ha a képminőség a legfontosabb, akkor keress plazmát
Szerintem a felsorolt TV típusok közül mindegyiket be lehet állítani csúnyán, vagy szépen. Én a saját philipsemet a kalibrált Dell monitoromhoz hasonlítva állítottam be és szerintem nagyon szép a képe.
Az általad kinézett Philips 47PFH6309/88 a philips-ek középkategóriája, szerencsére van benne ambilight, néhány extra: smart, ami totál lassú viszont bármit el lehet indítani (úgy tudom nem mindegyik TV-nél van így), 3d ami ebben a kategóriában alap, Ambi wOOx hang: egyik hangszóró megpróbál mélyebb tartományba lemenni, Enyém is ilyen TV-hez képest szép hangja van. Wi-fi Miracast érdekes extra csak kell hozzá egy megfelelő telefon, vagy tablet. Média lejátszója nem a legjobb a samu ebben előrébb van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest