- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
32PFL9604H #10693 üzenetére
Szia!
Nekem a facebookra írta ugyanezt,pedig 1 éves a tv.
Ahelyett,hogy fejlődne az okostv visszafele fejlődik. -
törölt tag
válasz
32PFL9604H #10693 üzenetére
-
eszakas
őstag
válasz
32PFL9604H #5991 üzenetére
Talán ez segít
-
eszakas
őstag
válasz
32PFL9604H #5989 üzenetére
bubuxp ezt írta: " A következőt csináltam:http://www.p4c.philips.com itt kerezsd ki a tv-d típusát ,majd a hozzá leg újabb szoftvert. És ha már az is van fent mint nálam is volt semmi gond ujra kell telepítened ez fontos."
-
eszakas
őstag
válasz
32PFL9604H #5985 üzenetére
Formázz egy pendrivet fat32-re dugd be a TV USB csatlakozójába. Szoftver frissítésnél válaszd a pendrivet a TV ráfog másolni egy update nevű filét visszateszed a számítógépbe. Megnyitod a filét és rákattintatsz a letöltő linkre aminek a neve a tv típusával egyezik. Kicsomagolod a filét, a kikapcsolt tv-be bedugod és indul a frissítés. Nekem így működött.
Oda van írva a hozzászólásba hogy ha nem szükséges akkor is
-
fabias82
tag
válasz
32PFL9604H #5985 üzenetére
Sziasztok!
Kis helpet kérnék,van egy Philips 42PFL6877K tévém ami hálózatba van kötve "vezetékesen" a pc-vel amin egy Twonki 4.4.4 fut és a gépről a gép és a tv között van egy szint. Játszik is mindent 3d anyagokat fullhd anyagokat 25GB 3d anyagot is lejátszik.kivétel az ISO de azt gondoltam nem is fogja
És szerettem volna megkerülni a filmnézést úgy,hogy egy jobb routerrel amin van USB csatlakozás külső hdd-re másolt filmeket megosztva nézek a tv-n. Működik is a dolog a router tudja de az mkv filmek így nem indulnak el a tv azt jelzi hogy nem elérhető az állomány pedig látja ott van...routeres fórumon eljutottunk oda hogy az usb sebesség behatárol és azért nem indítja el okés aláírom,de volt egy teszt csomagom amibe van egy ts kiterjesztés és az is 3d az viszont megy... valami nem kompatibilis a tvvel gondolom.. Esetleg valakinek hálózatba kötve a tv és routeren keresztül filmezik külső hddről vagy esetleg Nasról kinek mi a tapasztalata! Előre is ksözönöm a segítségeteket.
-
eszakas
őstag
válasz
32PFL9604H #5981 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest