- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hucsikoi
senior tag
Meg is van a kártya. Hála Istennek minden gond nélkül sikerült működésre bírni. A Tv azonnal felismerte, néhány perc elteltével már működött is. Most már csak annyi van hátra, hogy a Digisek aktiválják a csatornát.
Még egyszer köszönöm a segítséget.insight: Üdv neked is! Elárulod, hogy mi volt a régi nicked? Restellem, de nekem nem ugrik be.
-
hucsikoi
senior tag
Nagyon köszönöm.
Nekem Digi-hez lenne.Amikor megrendeltem a szolgáltatást szerettem volna a Digi film csatornát is megrendelni, de mivel kódolt adás, csak box igénybevételével volt lehetséges, azt viszont én nem akartam. Most küldtek egy emailt, hogy már náluk is elérhető a CI+ .
-
-
Coyote2000
őstag
az SSB csere lesz a megoldás. Ne vegyél féláron ebayről SSB-t, mert nem elég becsavarozni és csatlakoztatni, össze is kell hangolni a többi hardverrel... Minden tévé több revízión megy át, ami néha szoftverváltozást is igényel - ebből persze a felhasználók semmit sem vesznek észre.
Más tészta, hogy belső szervízes ember szerintem még olcsóbban javíthatná, mert 2009-es készülékekben még cserélhető a NAND flash utólag is, tehát egy apró alkatrész és egy forrasztás munkadíjáról beszélünk. De mivel a hibaüzenet nem elég részletes, sztem a legrosszabb árat adták rá, ami egyben a legegyszerűbb javítási mód is (SSB csere)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest