- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Elég ritkán használom a qwerty-t, lehet már rég óta nem is ment, csak most vettem észre. Jobb híján, amíg nem oldják meg, addig a telefonnal keresek és a tv eljátssza. Ha gyakran használod, akkor persze egy rendes billentyűzet a távirányítótól nagyságrendekkel jobb használhatóságot biztosít.
-
lorinser
senior tag
Szia!
Köszi a tippet. A logó nálam be van kapcsolva. A ki/be kapcsolást már én is próbáltam, sajnos nem segített (de az is igaz, hogy a legutóbbi SW frissítés után ezt nem próbáltam, ha haza érek megnézem).
Más:
egy ideje már azzal szenvedek, hogy 1x valamikor beállítottam korhatárra a 18 évet és ha ilyen műsorra kapcsolok akkor kéri a PIN kódot. A TV kézikönyve szerint ha ki akarom kapcsolni akkor lennie kellene egy olyan beállításnak, hogy "Nincs". Állítsam erre és nem fog utána PIN-t kérni. Na, én nem találok ilyet, csak életkorok vannak, asszem 4-től 18 évig.
Egy gyári visszaállítással szerintetek ki lehet iktatni a PIN kód kérést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest