- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
klajos27
csendes tag
válasz
Petersen76 #4396 üzenetére
YouTube dolog szerintem hosszú távon úgy sem fog működni, akármilyen márkájú készüléket veszel.
Ez csak addig megy,ameddig a gyártó az adott típus szoftveres támogatását be nem fejezi.
YouTube időnként variál a dolgokon és ha nem követik le a javítást egy szoftverfrissítéssel már nem is megy.
Így jártam egy nem túl olcsó media lejátszóval.Két év után megszűnt a támogatása és az utolsó YouTube variálással meg is szűnt működni ez a funkció. -
Gabir
aktív tag
válasz
Petersen76 #4397 üzenetére
Szia, köszi a tippet! Bár ha min. 2 napra elutazom otthonról, akkor a főkapcsolóval kapcsolom ki. De mivel kapcsolós hosszabbitón van, ezután azt fogom kapcsolgatni.
Köszi mégegyszer!! -
OII
csendes tag
válasz
Üdv!
Én úgy kb. 10-15 éve Philips "buzi" vagyok tv terén, és jelenleg is a 6067-es széria egyik díszpéldánya feszít a falamon, de megpróbálok nem elfogult lenni.
Ami biztos, ha netet (akár itt a PH-t) feltúrod, kilószámra árulgatják a pixel és egyéb szériahibás samsungokat (akár a zászlóhajós 7-8 as szériákat), ehhez képest ilyen hibákkal rendelkező eladó philipseket nem nagyon találtam.
De az is biztos, hogy a mai Philipsek már rég nem azok, amik 5-10 éve voltak, és sajnos erre a legfrissebb 6-os széria is rádöbbentett. Az egyik kedves fórumtárs hívta fel rá a figyelmem, hogy hivatalos fórumon is ömlengenek a sok bug-ok miatt, amelyek közül nálam is van 1-2. Itt ezt és most nem részletezném, de elég dühítő egy közel 300ezres tv-től
-
redingitell
senior tag
válasz
Petersen76 #4400 üzenetére
A 3D-t ne add fel. A 6-os sorozat passzív technológiájú, érdemes kipróbálni. A 2D-3D átalakítás igaz, hogy csak mélységet ad a képnek, de én tegnap néztem egy focimeccset vele és nagyon élveztem.
Sok sikert a vásárláshoz! -
redingitell
senior tag
válasz
Szia!
Lehet, hogy most sokan megfognak dobálni, de szerintem a 6-os Philips széria nagyon kenterbe veri a 6-os Samu sorozatot.
Tudtommal a Samu is csak 100HZ-et tud. (6800)
A videómegosztókat teljesen jól lehet használni, bár simán távirányítóval kicsit nehézkes.
Az ED-t sajna nem tudom, viszont az euronicsban tuti a hivatalos magyar gari. Sőt az enyémet itthon is gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest