-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
canniball #17875 üzenetére
Hát ez egyrészt prekoncepció, másrészt nagyon egyén függő ki mit vár el tőle. Én tisztában vagyok vele, hogy a basszus nem fogja leverni a kalapom, de nincs is rá igényem.
Most egy Sony DAV-TZ140 van rákötve a fejhallgató kimenetre, de nagyon nem illeszkedik a TV-hez. Max-ra fel kell tekerni (32-es fokozat) hogy ugyanolyan szobahangerőt adjon, mint 13-as fokozaton a rádió. Ezért macera, és odafigyelést igényel ha CD-t vagy rádiót akarok hallgatni. Ha nem halkítom le előtte 13-ra vagy az alá, rám hozza a frászt a hirtelen üvöltés. Persze lehet az erősítőt lenne olcsóbb lecserélni, és nincs kizárva hogy a vonalbemente hibás, de a mostani soundbar stb árakat nézve, kijönne belőle egy új TV is.(Egy 26PFL2908-hoz képes tuti előrelépés lenne,képminőség(?), fullHD,2HDMI bemenet)
-
Per Degaton
tag
válasz
canniball #16711 üzenetére
Nem kell, hogy örüljenek, csak adják vissza a pénzt
Elolvastam az ÁSZF-et, szó sincs bontatlanságról, annak kb semmi értelme nem lenne, hogy 60 napig bontatlant vesznek vissza.
Az alábbiaknak kell megfelelnie:"13.4. A 60 napos visszavételi akció keretében visszavett termékeknek az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:
1. sértetlen
2. hibátlan
3. ép
4. karcolásmentes
5. elszíneződéstől mentes
6. szagmentes
7. tiszta, szennyeződéstől mentes
8. eredeti csomagolással kell rendelkeznie (nem szakadt, nem ázott csomagolás, normál felbontással járó sérülés elfogadott)
9. összes eredeti tartozékával kell rendelkezzen (ami szintén ép,hibátlan, tiszta, karcolásmentes, szagmentes, elszíneződéstől mentes kell legyen)"Tényleg tetszik amúgy a TV, ajánlanám is másnak ha ekkorát keres még viszonylag megfizethető áron, de ha nem múlik el a pixelhiba (szerintem 99%, hogy nem fog) és le lesz akciózva pár héten belül náluk az 55POS9002 olyan 400 ezer körülre, akkor lehet annyi pluszt még rászánok és átváltok arra, hiába kisebb. És legfeljebb közelebb húzom a kanapét
-
egil2
csendes tag
válasz
canniball #15944 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Valami nagyon helyi szolgáltatótól átvette a Kalásznet nevű szolgáltató.
Egyébként azt hiszem ez az az eset, amikor minden feautre ami a sima TV nézésen túlmutat, hiba:-) Após 6X éves és nem egy bonyolult ember. Anyós most vett új laptopot, filmeket vesz fel, Facebook, Skype felhasználó, unokákkal Youtube-ot néz, az após asse tudja hol kell bekapcsolni a számítógépet.
Ja és még 55cm-es CRT-t néz. Az új TV-t is az anyós megbízásából hajtom, ha apóson múlna nem venne új TV-t, míg a régi megy. -
nyalifali
aktív tag
válasz
canniball #15967 üzenetére
Nálam van "Csatorna lista másolás" Tarr KFT a szolgáltatóm.
Nekem is simán csatornaváltásnál fagyott le eddig kétszer, igaz az pár napon belül...
Gondoltam csesztetem a Philips MO-t, de ha jót akarsz röhögni, csörgesd meg őket...
Azt hittem viccel, és még poénból vissza is kérdeztem, hogy "Indiát hívtam?" ... nem nem viccelt.
"Öz ön óóperáációós rdszere a lögfrissöbb ö köszülékön" és itt éreztem veszett fejsze. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
canniball #15978 üzenetére
Marmint a HDMI port revíziója 2.0, az tud 4k30Hz felett is átvinni. 4:2:2/4:4:4-et érdemes valasztani es driverben be is allitani szinek miatt. Termeszetesen ez nagyobb adatforgalommal jar, 84%-os lett a jelminoseg ezt valasztva. 23Hz-tol60Hz-ig allithato a frissites, valszeg jol is kezeli csak nincs visszajelzes. Illetve be lehet allitani a TV beallitasaiban hogy "Szamitogep kijelzoje" a TV.
-
mzso
veterán
-
mzso
veterán
válasz
canniball #15913 üzenetére
+ wwenigma
Ezt a fagyást az EPG-ben a régebbi FW-ekkel is csinálták a TV-k?Ma miután frissítettem kétszer is sikerült fagyást előidézni a számok nyomkodásával az EPG-ben...
Most nem tudom, hogy az új FW miatt vagy csak eddig nem sikerült előidéznem. Lehet, hogy nem kellett volna frissíteni...(Amúgy jeleztétek ezt a philipsnek? valamelyikőtök mondta, hogy csesztette a supportot)
Most már tényleg kénének a régebbi FW verziók. Megtartotta valamelyikőtök?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
canniball #15913 üzenetére
Random kapcsolgatas teszt gyorsan a nelkul hogy bejonne a kep vagy csak kicsit jon be...
Közben cseréltem videokártyát hogy legyen HDMI 2.0 rajta, igy megy a 4K60Hz és ennel a beallitasnal a TV menujeben elojon egy HDMI Ultra HD menüpont ahol be lehet kapcsolni a 4:2:0 4:2:2/4:4:4 YCbCr színtért. [link] Egy régi HDMI 5méteres kábelt használok igy külön öröm hogy 97%-os jelerosseggel átmegy rajta a jel.
-
hedgehog
senior tag
válasz
canniball #15890 üzenetére
Bocsi már nem emlékszem neked milyen rendszerű a tévéd,
de az biztos, hogy nálam ez nem így működik, hanem ha forrást váltok, aztán megnyomom a TV gombot, akkor ugyanúgy a Kedvencekre megy vissza, ahol volt.Ha forrásváltással mész vissza tv-be, akkor meg csak arra kell figyelni, hogy jót válassz, nem kell külön a menüben járkálni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
canniball #15890 üzenetére
Nagyon jó ötlet, én Digis vagyok és ott van...a gyors csatornaváltás dolgot nem teszteltem reggel az újra telepítés után, de nap közben nem jött elő nagyobb bug csak a hangot éreztem furcsának pl. YT alatt a stresszelésnél.
Philips fórumon support ma nem írt, szerintem követik hogy mire jutunk mi, panaszosok.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
canniball #15872 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is, a CAM beallitasok felett jelenik meg nekem...
Nagyon rendbe kellene tenni ezt a TV-t szoftveresen, ennyire csak nem hulyek dolgoznak a Philipsnél...support fórumon elkezdtem megdolgozni őket. Nekem a "nem allithato hang és furcsa menüitemek" dolog jelent meg eddig 2x, ebből 1x hard reboot (kikapcs - 230 kihuz- par masodpercmulva bedug) kellett hogy megint mukodjon a hangeroallitas...
A winyóról történő lejátszás esetén megfigyelt hangcsuszásom valszeg azert volt mert opcióként lett csusztatva a hang MKV-ban es nem fizikailag a forrásban.
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #15817 üzenetére
Találtam pár megoldást az interneten a csatornalista rendezésére, bár egyik sem mai és régebbi TV-khez van de gondoltam kipróbálni ingyen van. Viszont hol tudom kimenteni a csatornalistát? A mánüel szerint itt:
(Főmenü) > Beállítások > Általános beállítások > Csatornalista másolása > Másolás USB-re
de ilyen menüpontom nincs. -
Skyhigh
aktív tag
válasz
canniball #15837 üzenetére
Saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy rá kellett volna még szánni egy pár ezrest és Samu-t venni...
Se leírás a képjavító beállításokhoz, se annyira összeszedett összefoglaló, arról ne is beszéljünk, hogy ha a kedvenceket rendezed át akkor ha forrást váltasz, majd vissza TV-re akkor újra a menübe kell menned és újra beállítani, hogy a kedvenc csatornákat mutassa csakAz első pár napban még szimpi volt a hálószobába vett Philips Tv és meg is szerettem. Találtam is egy lehetséges utódot a Nappaliban lévő Samu helyett, sőt meg is volt kinek adom el azt. Szerencsémre volt időm olvasgatni a fórumon és beláttam ez nagy hiba lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest