- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsivaagoo
őstag
-
bodazo
tag
válasz
Tszmiki #4422 üzenetére
Erre talán van egy jobb megoldás és nem kell hozzá semmi extra app. Párosítani lehet a Youtube-al az androidos készüléket. Párosítás után, amit a robotos készüléken a gyári youtube app-ban kiválasztasz, azt ki lehet küldeni a tv-re és ott játssza le. Nekem így a tableten összefűzve a tv-és youtube appal és tökéletesen működik.
-
T0rr3nt3
csendes tag
válasz
Tszmiki #3524 üzenetére
Van egy a családban, isten ments, hogy potyára vegyek egyet
Akkor nem igazán reménykedem, de kipróbálom majd, hátha működik.. és csak olcsóbb egy pár (10) ezressel
Köszi a segítséget!
Viszont a 3D-t az istennek se tudom előhozni a TV-ből. USB-ről is próbáltam, összekötöttem laptoppal HDMI-vel, de semmi. Milyen szoftver kell hozzá vagy szimplán csak béna vagyok?
-
52a52a
tag
válasz
Tszmiki #3442 üzenetére
Találsz ennél olcsóbb és jobb tv-t is.
Az új szériákból egyenlőre a 4xx7-es(passzív) és az 5xx7-es(Aktív) jobb és mindegyik már 3D-s.
Én inkább a tavalyi 32PFL6606H/12-es ajánlanám helyette (hangban felülmúlja az idei 4-5000-es szériákat) képe is jó és árban kicsit drágább csak -
noco79
tag
válasz
Tszmiki #2815 üzenetére
én ma délelött egy órán át próbálgattam hogy a hasonló sony házimozin tudjam a Tvt hallgatni de sehogysem sikerült,hiába HDMI kábel,hiába HDMI-ARC,hiába easylink........
létezik hogy a házimozi HDMI csatlakozóján csak kifele megy a hang visszafele már nem fogadja?
ficere: azért azt gondold meg hogy csak a szin miatt megéri-e a többletköltséget,mert még karácsony elött a fekete legalább 20ezerrel a fehér meg vagy 40 ezerrel volt drágább mint az ezüstszürke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest