-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsi... nem vettem észre, hogy kábeles összekötés.
Sajnos, akkor sakk matt lesz a helyzet. Át lehetne kódolni a filmet valami egyszerűbb, szabványosabb formátumba, de az minőség romlás és idő.
A TV sajnos még messze nem 100%-os mediaplayer. 15 év stúdiós múlttal is feladtam én is a próbálkozást és anno ezért vettem pl. egy R6S médialejátszót még néhány éve... Ami akkor és most és még sokáig mindent lejátszik.Szóval marad pl. a Handrbrake-el (van hozzá a neten egy csomó, akár magyar leírás is) való átkódolás valami kisebb... de legalábbis szabványosabb formátumba... Az általa készített X264-et,ha a többi beállítás is helyes, már le fogja játszani...
-
A jelenség nagy eséllyel megszűnik, ha utp kábelel csatlakozol a routerhez. A próba filléres megoldás. Ha beválik, akkor gondolkodhatsz
-Végleges kábelezesen
-vagy utána kell nézned a wifinek**az emberek nagy része nem ért hozzá, csak használja... Pedig szinte külön szakma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest