-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
hulio86 #4557 üzenetére
itt megint azt mondom, kipróbálás-függő.
Én mindig Philips aktívat (3D maxot) használtam, de múltkor ránéztem egy passzív 3D LG-re, és az sem volt olyan szar.
Az aktívtól nem fájdul meg a fejem, nem fárad a szemem, de pl. Xboxon nem bírok 10 percnél tovább 3D-ben játszani, mert behányok. Persze a játék meg a filmnézés nem ugyanaz.
Passzívnál viszont simán jön a fejfájás már filmnézésnél is, mondjuk ez egyénfüggő is lehet.
-
ITI-san
tag
válasz
hulio86 #4549 üzenetére
Hi!
A 46pfl 8606 amit írtál tudja és jó vétel.
Szép az Ambilight -ja is.
Nekem 46 pfl 8505-öm van az is tudja.
A 3D ready, meg csak annyit jelent, hogy kell hozzá szemüveg meg egy pendrive amin rajta van a 3D bővítés.
A szemcsi, meg PTA516 legyen mivel azon van 2Playeres mód. -
rhonin
senior tag
válasz
hulio86 #4493 üzenetére
Nem értem a kérdést. Annyit jelent, hogy fizikailag 100Hz-es panel van benne és "trükkökel" érik el a 4-600 Hz-ez.
Remex: A képernyő szélén lévő furcsa pixelesedés alatt mit értesz? Mert ha a bekapcsolásnál a nagy Philips logó közben láthatóról akkor az szerintem nem túl komoly mivel csak akkor jelentkezik. A fórumból kettőnknél és ilyen úgyhogy nem egyedi hiba.
Mit értesz az alatt, hogy elromlik az Ambilight? Csak mert a legfrissebb frissítésben javítottak dolgokat evvel kapcsolatban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest