-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
válasz
luikay #20228 üzenetére
Én tegnap 2 órát szarakodtam a háttérvilágítás beállításával pont a bevilágítás miatt, de csak ha levittem 20-ra, akkor sikerült egy hangyafasznyit javítani. Na de könyörgöm hogyan nézzek HDR anyagot 20-as háttérvilágítással...
Elegem van már az lcd tévék világából. Igaz az egy Panasonic tv. Ezért kérdeztem, hogy a philips VA paneles tévéivel mi a helyzet. -
junior19
senior tag
válasz
luikay #20218 üzenetére
Hali!
Mivel szinte minden felhasználás más körülmények között van, illetve szinte minden panel más, így egy előzetes mérés tudná csak megmondani, hogy a tiedet érdemes-e kalibrálni, mennyi az eltérés a gyári beállításokkal a szabványhoz képest.
Ha a kérdésed arra irányul, hogy tetszik-e valakinek a kalibrálás utáni kép, az megint szubjektív.
Tapasztalatom szerint, ha igényled a kalibrált képet, akkor érdemes kalibráltatni, mert általában jól látható különbség van a gyári beállítások és a kalibrált kép között. Szemmel persze lehet finomhangolni, s ezt kalibráláskor is megcsinálják, de a lényeges, pontos dolgokat szemmel nem lehet beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged