- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
-
Kroni1
veterán
válasz
stefi68 #30569 üzenetére
Vedd meg nyugodtan szerintem, habár a tévéadások képminősége manapság már igen gyenge egy 4k tévén a streaminges tartalmakhoz képest, de némi beállítással egész élvezhető tud lenni a tévéadások képe is, elég jó kis tévé a 8505-ös. A kedvenceket ha jól tudom tudod rendezni, de nekem nem kellett sose az a 7 csatorna amit néha nézek az teljesen jó abban a sorrendben ahogy vannak. Frissitést le lehet tiltani a beállitásokban.
Azért láttál bevilágitós képet mert akinek gondja van fotóz, akinek nincs az általában örül és használ, de ennél a tipusnál jó eséllyel ezek vannak sokkal többen. Én egy bontott darabot berizikóztam, de ezen sincs semmiféle bevilágitás, teljesen homogén a képe.
-
rainman72
nagyúr
válasz
stefi68 #30569 üzenetére
A mostani 160ezres árával az 50PUS8505 jó vétel ár/értékben.
Hogy mik azok az értékek azt az előttem szóló már ecsetelte
Legfőkébb az ambilight
Hogy miért vannak bevilágitós tvk,jó kérdés.Erre általában az a válasz hogy technologia vele járója mind1 hogy edge vagy direkt.Tudom ez nem annyira kielégitő válasz de nem nagyon tudsz mit tenni ellene.És nem csak a Philipsnél van ilyen,kb egy hete láttam egy hasonlo Lg-t is nagyon gatya volt,ha megtalálom bemásolom.
Ha elég az én tippem,akkor azt mondanám hogy a kinézett model nem lesz az
Általában a VA paneles Philipsek sokkal homogénebbek mint az IPS társai.
Amit te láttál az is valszeg az volt.
Ez egy VA 58PUS7805 tőlem
-
erdey_a
addikt
válasz
stefi68 #30569 üzenetére
65pus8505 tévét vettünk nemrég. Első philips tévénk samsungok után. Nem jobb, nem rosszabb, de én koca tévés vagyok. Az android jól működik, egy áldás, hogy nem kell külön box hogy a gyerekek nézhessék a bogyó és babócát.
Az ambilight viszont szó szerint új színt visz a tévézésbe, mi imádjuk.
A csatorna lista rendezése nem bonyolult a tévén, egy kedvencek listába sorolod ami kell, és ott olyan sorszámúra teszed, amire akarod. Onnantól ez a lista lesz az alapértelmezett, tehát nem kell váltogatni, bekapcsolásnál az lesz az egyes, amit beállítottál.
Külső eszközös lista rendezés nem tudom van-e, mivel tényleg rém egyszerű a tévén, nem is kerestem ilyet. A samsungot korábban viszont csak úgy tudtam rendezni, mert amúgy nagyon fejfájdító volt.
Automatikus csatornafrissítés kikapcsolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged