Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
sziasztok,
a Philips 42PFL3605H LCD TVről mi a véleményetek?
van valakinek személyes tapasztalata vele? -
sebgutkopf
őstag
A Samsung modelleket csak korlátozottan ismerem, így értelem szerűen a Philips-ről írok le dolgokat a kérdéseid alapján.
A Philips sose fog a beépített média lejátszóval feliratot vinni. Viszont ezt nem tudom miért szempont, ha úgyis számítógépről fogod neki hdmi-vel adni a jelet, az meg úgyis mindent visz.
Hang ügyben megoldható, hogy a hdmi-n megkapja a képet hangot a tv és annak van egy digitális hangkimenete, amin átmegy minden hang jel, amit kap, de a kimenet késleltetését maga szépen beállítja a képernyőhöz. Ebben az esetben a késleltetés állítgatással se kell törődni.
A Philipsek általánosságban jobban kezelik a tv adások képarányát, nem szükséges állítgatni csatornánként, mint a Samuknál. Haveromnak 46"-os 7000-e van és ő rendszeresen állítgatni kényszerül míg nálam az automata méretezés elvan vele és nem vág le, nem piszkálja el a képarányt.Egymás mellett láttál már 40 és 42-es tv-t? Nem tudom miért, de nekem a 42" valamiért sokkal nagyobbnak tűnik, mint amennyit a számok alapján gondolnék (pedig "csak" 5cm a különbség).
A philips távirányítója sajnos nem elég érzékeny, így jellemzően célozni kell vele. Én pont ezért egy régebbi típus távirányítóját használom, mert az bármerre néz kapcsol a tv. A gyári pedig ott van backupnak.
-
Kuha87
csendes tag
Hali!
Volna egy nagy kérdésem..
Samsung LE-40 C650 vagy Philips 42 PFL 5405?

142 K vs 128 K (?!)használat:
90 % 720p (WEB-DL, Bluray) és 1080p (Bluray) HDMI-vel PC-ről, a hang optikai kábelen át pc-ről Samsung HT-D5100 házimoziba.
Áll. csúszni fog a hang - de áll. ezzel a házimozival ez beállítható, mennyit és merre csússzon.. viszont honnan tudjam, mekkora csúszást állítsak be - már ha beállítható.)
9 % SD pc-ről ugyanígy.
1 % SD fibernet analóg jelről
Samu: "csak" 40", már 2 hete utána jártam, teszteket bújtam, bejön nagyon tudás alapján, de több boltot járva sem találtam (csak 630-asat amin az SD M1 ocsmány volt, sötét, "elfolyt" képű. Talán a kiállítottak közü a legszarabb.. persze lehet be nem kalibráltság miatt..) feliratokat állítólag kezeli. De a konkrét típust sajnos nem tudtam kipróbálni.. Na meg a panel lottó - bár már tudok trükköket, hogyan bizonyosodjak meg róla, melyikben mi van.. Philipsnél nem tudom van e hasonló gond.
Philips: 42". USB-ről kipróbáltam, csodaszép. Feliratot nem kezeli (azonos fájlnév sima xvid-es avihoz se tette hozzá.... esetleg ez megoldható firmware frissítéssel?). Vitt mindent, bluray 720 volt a legszebb rajta. 1080p mpg nagyon szép, még a Youtube 1080p is teljesen korrekt. wmv-t wma hanggal is vitte! Képarányokat viszont SD-nél érdekesen mutatta. A pana-nál ezek mi a fenék?
LCD Full HD W-UXGA aktív mátrix
Pixel Plus HD
Contrast Plus[link] meg mi ez a Támogatott képernyőfelbontás, Számítógépes formátumok. Ami ettől eltérő, pl egy akármilyen avi blurayrip (pl 720x304), már meg sem jeleníti (vagy nem normálisan), HDMI-n át?
nem tudom, mitévő legyek

-
Pferi
senior tag
Én úgy vásároltam meg anno a tv-met 40PFL5605H hogy nem volt lényeges a médialejátszás. Olyan tv úgy sincs ami az összes formátumot, hangsávot, feliratot hibátlanul lejátssza. Inkább spóroltam 1 hónapig és vettem egy médialejátszót (Asus O!Play R1), és azóta nincs gondom a filmekkel. Mindent visz, olcsó, magyar menüs, hálózatba kötheted a PC-vel stb.
-
Monya78
veterán
-
cod2gamer
csendes tag
Hello!
TV
philips led 40pfl5605h)Az miért van hogy csak néhány .mkv filmet játszik le a tv külső merevlemezről de a legtöbbnél azt írja hogy nem olvasható, viszont van olyan is ahol lejátssza de hang nélkül, gondolom a kódolás miatt, milyen .mkv fájlokat kellene néznem amiket tud olvasni? a .avi-kal nincs gond de ekkora tv-n már sokkal élvezhetőbb 720 vagy 1080p-ben.
-
Archaniel
csendes tag
sziasztok tervezek venni tv-t
PHILIPS 32PFL5405H
PHILIPS 37PFL5405HMelyiket ajánlanátok?? Csak Filmezésre és TV-re lesz...
Köszi
-
sebgutkopf
őstag
Most látom, hogy a hét elején megint kijött egy új fw az 5405-höz. Viszont minden javítás csak stb-khez, vagy minket nem érintő országspecifikus dolgokhoz kapcsolódik. Ezt úgy nézem kihagyjuk.
-
Debilon
addikt
ezt viszont lejátssza.. ugyanolyannak tűnik..
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 55mn 11s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 1 500 Kbps
Maximum bit rate : 5 305 Kbps
Width : 688 pixels
Height : 384 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.227
Stream size : 593 MiB (92%)
Writing library : x264 core 114 r1924 08d04a4 -
csolaca68
tag
Mekkora külső hdd-t tud kezelni a philips 40pfl5625h tv?
Nekem 2tb vinyóm van.
köszönöm -
balzslaci
csendes tag
sziasztok.aki tud segíteni a popcorn mkv használatával kapcsolatban az kérem írjon privátba mert nem sikerül a dts es hangot ac-3 ba átraknom és nem tudom lejátszani a tv vel philips 5405.köszönöm
-
Debilon
addikt
ezt a videot vajon miért nem játssza le a 5405?
Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 41mn 24s
Bit rate : 1 800 Kbps
Maximum bit rate : 4 885 Kbps
Width : 688 pixels
Height : 384 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 25.000 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.273
Stream size : 533 MiB (92%)
Writing library : x264 core 114 r1924 08d04a4Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Duration : 41mn 24s
Bit rate : 157 Kbps
Maximum bit rate : 201 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 46.6 MiB (8%) -
32PFL5405 -höz van valami program, amivel a csatornalistát lehet szerkeszteni?
-
balzslaci
csendes tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
ezzel tudok belerakni Ac-3 -at?mert most az a bajom hogy nincs a "konténerbe" belerakva csak dts hangsáv vanbenne,de azt nem isemri fel a tv és nincs hang rajta
-
balzslaci
csendes tag
sziasztok megint!Nem tudom mi történt, de magától megjavult és lejátsza a filmeket amiken van ac3 is,de mellette dts hang is van benne,az mmgben nyitottam meg ott láttam.most a következő a problémám letöltöttem egy filmet amiben csak dts hang van Ac3 nincs hogyan tudnék bele rakni.próbáltam a popcorn mkv vel de nem tudom elíndítani a run gombot nem engedi...lehet hogy csak rosszul töltöttem le? Valaki tudna adni linket vagy msn en átküldne exe fájlt?
-
balzslaci
csendes tag
sziasztok.Blue ray filmeket nézek 1080p philips 5405 tv én.és valamelyik filmen a kép annyira nyújtott másikon meg normális és a tv beállítása széles képernyőn megy.valaki tud adni magyarázatot?
-
propery
csendes tag
Sziasztok !
Bajban vagyok, frissítettem az újdonsült 7605-öm szoftverét, és valami gebasz lett, hibás lett a frissítés. Lehet visszafelé frissíteni előző verzióra és újra felrakni a legújabbat? Próbáltam rárakni ugyanazt mégegyszer, de nem engedi.
Szóval mitévő legyek? várjak az új szoftig? vagy visszarakható a régebbi verzió? -
Ruki
csendes tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Köszönöm, ezt fogom tenni.
-
sebgutkopf
őstag
Ha mindkét scarttal ad a tv képet a felvevőről, akkor azok valóban csak kimenetek.
Ebből a csati sorozatból használd azt a hármat, ahol az AV IN szerepel:
video + audio L + R (av in 3 és av out 3): ez tehát összesen 6 csatlakozóAz STB-n lévő video + audio L + R kimenettel tudod összekötni.
Ehhez vehetsz egy 3 rca csatis kábelt, amin a videó sárga, az audio továbbításra való szálak pedig piros - fehér, vagy piros - fekete színűek.
Ugyanezt az eredményt éred el, ha van készleten egy sima 2-es rca audio kábeled, ezzel összekötöt a hangot és akkor már csak egy önálló sárga video rca kábel kell.Alapvetően a videó és audio jel továbbításra való szálak között annyi a különbség, hogy a video szálnak elvileg jobbnak kéne lennie az árnyékolásának, önmagában egy L, vagy R audio szál is megtenné csak azzal a képminőség rosszabb lehet.
Javaslom amúgy a 3-as kábel helyett a külön audio és független video kábel használatát, mert ha végre működik, akkor érdemes lehet egy független jobb árnyékolású video kábel beszerzése, míg a 3-as kábelek esetén a sárga video szál szerintem semmiben se tér el az audio szálaktól ugyanolyan vékony és árnyékolás mentes.
-
Ruki
csendes tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Biztos írok hülyeségeket, de azt hiszem a lényeget most már értem. Az analóg vétel kicsit hibás, és ezen a tv-n ez már nagyon zavaró (kisebb átmérőjű és felbontású tv-n még nézhető volt).
A képességeim csak a scartig érnek (ezek szerint addig sem teljesen), ezért leírom a csatlakozókat.
Felvevő:
- 2 scart (euro av2 decoder, euro av2 audio/video) - ebből nekem nem derül ki, hogy bemenet-e
- video + audio L + R (av in 3 és av out 3): ez tehát összesen 6 csatlakozó
- YPbPr video out
- coaxial
- optical
- s-video out
- egy kapcsoló video outra (RGB v. component)STB:
- tv scart
- optical
- coaxial
- hdmi
- YPbPr
- video + audio L + REzekből szerintem a scarton kívül a video + audio L + R (gondolom ez a video + ch audio) jöhet szóba. A scartot választanám (mert van kábel hozzá), de lehet, h mindkettő kimenet? Most kipróbálva gyanús, hogy mindkettőn keresztül össze tudom kötni a tv-vel...
Szóval két kérdésem maradt: A scart nem fog működni? Ha nem, akkor milyen néven keressem a kábelt, amivel össze tudom kötni őket?
-
halandó
csendes tag
Sziasztok!
Az létezik,hogy a "képernyő némítás" pont akkor nem működik,amikor szükség lenne rá?Nevezetesen a netes rádiók hallgatásánál?
Ez elég nagy öngól..... -
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Valakinek nincsenek meg a régebbi firmware-k egy 5405-ös tv-hez? Amikor megvettük a 27-es volt rajta, lés akkor nem láttam akadásokat benne. Most a legfrissebb van benne, és sokszor látom, hogy megakad a kép. Ezért szeretném visszatenni azt. Ha valakinek megvan legyen kedves küldje el.
Köszi: Pribi
-
sebgutkopf
őstag
Lehet, hogy valamit félreértés van. Van a felvevőd, ami nem tud mit kezdeni a digit jellel, tehát nem tudja azt felvenni se, ezért jött szóba az STB beszerzése, hogy az kódol és már csak fix kép és hangjelet küld a felvevődnek.
A kedvezőtlenebb nyilván, ha vannak analóg csatornáid és annak minőségével megelégszel. Nyilván attraktívabb, hogy az STB fogja a digit csatornákat és ő konvertál a felvevő részére analóg jelet.
Kérdés, hogy a felvevődnek egyáltalán milyen bemenetei vannak? A scart az biztosan bemenet rajta? Esetleg valamilyen s-video, video + ch audio megoldásra nincs lehetőség? Lényeg, hogy valami analóg vonal kapcsolatot kéne létesíteni a két készülék között. -
válasz
balzslaci
üzenetére
Kicsit fogalomzavarban szenvedsz.. A rendes BluRay, az egy lemez. Ha gépen van meg, akkor vagy iso(képfájl), vagy valamilyen BR ripp, ami lehet mkv konténerben is.
Mivel te szedted le, és te tudod, mit szedtél, mi innen nehezen fogjuk kitalálni, miért nem viszi a TV, pláne, ha normálisan meg sem tudod mondani, milyen formátum
-
propery
csendes tag
-
Ruki
csendes tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Továbbra is a segítségetekre van szükségem:
Vettem egy stb-t, de a probléma fennmaradt: Ha az stb kimenő antennát (van neki) dugom a felvevőbe, akkor továbbra is analóg jeleket fog és vesz fel. A scarton viszont nem megy át semmi, antenna nélkül nincs semmi jel a felvevőn.
Nem lehet, hogy egyszerűen nem képes a digitális jelek feldolgozására? A felvevőm kb. 5 éves.
Köszi az eddigieket sebgutkopf.
-
katsi
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan leírást, amellyel beállíthatom a legjobb képminőségűre a Philips 32PFL6605-ösömet?
-
propery
csendes tag
Sziasztok!
Ki futott bele eddig pixelhibába Philipseknél? Ha egy hiba virít, és feltűnő helyen van, azért is kicserélik? Továbbá az lenne a kérdésem, hogy neten keresztül hogyan lehet szoftvert frissíteni 7605-nél? mert addig eljutok a dologban, hogy kiírja hogy sikeres csatlakozás, de utána nem csinál semmiféle frissítést, hanem újra elkezdi a nethez való csatlakozást(digikábeltv-s netem van).
-
balzslaci
csendes tag
Philips 5405 tvém van.és letötltök blue rayt pendrevra rárakom beteszem a tv be és semmi nem játsza le.kiszedtem belőle a dts hangot mkvtoolnixal úgyse játsza le valaki tud segíteni?
-
drmsp
csendes tag
Firmware frissítésnél megmaradnak a beállításaim meg a csatornák, vagy kezdhetem előröl a beállításokat?
-
bLéjz
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy 5405-ös modellt és olyan problémám van vele, hogy mikor laptopra kötöm HDMI-vel, akkor ilyen furcsa recsegő hangot lehet hallani végig a film alatt.
Valakinek volt már ilyen problémája? -
balzslaci
csendes tag
hát kiszettem a dts hangot belőle,de úgyse játsza le a tv a filmet...valami tipp?mért nem Philips5405
-
balzslaci
csendes tag
sziasztk mkvtoolnix al hogy lehet kivenni a dts hangot leírná valaki?és ha kiveszem akkor a minősége megmarad?blue ray nek?szép marad a képe?
-
pepi76
csendes tag
Nnnna!
Megoldódott a problémám. SZOFTVERFRISSÍTÉS!!!!
Onnan indult minden, hogy az 5605-ösöm az usb-n keresztül függőlegesen megnyújtva játszotta le a (szélesvásznú) filmeket (hiába állítgattam a képformátumot). Ezért mindig össze kellett kötni a laptoppal, ami elég macera, csuklómnyi vga kábel, plusz a hangot megint külön bekötni. Ezért akartam médialejátszót venni, hogy ezt ne kelljen.
Aztán most gondoltam frissítek egyet (2010.08.31-s verzióm volt eredetileg). És láss csodát tökkkkkéletesen viszi a filmeket...
(kár, hogy feliratokat nem kezeli, de ez egy másik történet)
Azért kösz mindenkinek a tanácsot, de egyelőre nem veszek médialejátszót.ui.: mondtam az asszonynak mennyit spóroltam. Válasz: Akkor ennyivel többet költhetek?

-
Azur76
tag
válasz
botiking
üzenetére
Inkább a 7605 mint a samu c5100

A Philipsben valós 100hz van, emellett ambilight és net tv funkciók is és még a hangzása is jobb a készüléknek.
A felhősödés általában a samukban nagyon csúnyán jelentkezik, még magasabb kategóriában is..
Azért hogy valami negatívumot is írjak, a 37" és 42" verzióban nem a legjobb panel van.
Sajnos csak a 40" változatban van Sharp panel ami azért meg is látszik a képminőségén, főleg a kontraszton. -
botiking
csendes tag
Valakinek valami tapasztalata, véleménye a Philips 7605 sorozat + DLNA párosról?

-
pepi76
csendes tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Sziasztok!
Formálódik a kép, de nem egyszerű kiigazodni...
Ehhez mit szóltok? :Egreat EG-R4B. Ezzel tudok felvenni is. Amúgy ez jó vétel? 28100 fitying. Visz minden jóságot? Például feliratokat kezeli? Vagy az alap?Sajna az Euronicsban azt mondták nem tudom kipróbálni a DVD lejátszót, hogy viszi-e a WD külső vinyót
nem szép tőlük....
plusz vennék egy 10-20 ezres DVD lejátszót vagy megjavíttatnám az öreg DVD lejátszót.
Így 40 ezerbe beleférne az ügy. -
Pferi
senior tag
válasz
balzslaci
üzenetére
Mindkét gépnek van pozitívuma és negatívuma. Én azt javasolnám hogy olvasd el az itteni PS3 és XBOX 360 fórumok néhány oldalát, abból talán képet kapsz a felhasználók benyomásairól.
Van mindkettőre jónéhány exkluzív játék ami csak az adott platformra készült el, ennek is utánanézhetsz.
Warez (ami itt tiltott téma) is szempont lehet.
Én pl. Playstation 3-at vettem, Blu-ray filmek lejátszására, és nagyon érdekelt néhány olyan játék amit csak PS3-ra adtak ki (Uncharted 1-2, Gran Turismo 5).
Botiking: A Wizard of Wor 102 centis tv-n naggyon állat...
-
balzslaci
csendes tag
sziasztok. vettem egy 5405 philipset.valakinek van ilyen tvje és esetleg tudja hogy milyen játékot érdemes rá venni?xbox vagy playstation?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Én nézegetem minden nap itthon (37PFL6606H) és valóban nem sötétedik a széle, viszont a látószög oldalról nem egy nagy eresztés (nálam ez nem volt szempont, mert szemből nézem). Az edge LED ellenére nincs bevilágítás a széleken.
-
pepi76
csendes tag
Tanácsot akart lenni....
Szóval van egy WD 500 GB-os külső vinyóm ,amiről nem épp jól játsza le közvetlenül a tv a filmeket. (ezért gondolkodtam média lejátszóban) Ezt kéne rákötni egy DVD lejátszóra, ami mindent le tud játszani. Vagy az újak már tudják kezelni ezeket?
Még egyszer köszi mindenkinek! -
pepi76
csendes tag
Köszi a sok tanácsod, de rájöttem, hogy ezek nem tudnak DVD-t lejátszani (bekrepált a DVD lejátszóm), azt hittem ezekbe az is benne van. Ebből látszik a nagy szakértelmem...

Szóval van olyan médialejátszó ami kezel DVD-t is? Vagy olyan DVD lejátszó amivel USB-n keresztül mindent le tudok játszani? Nem akarok kettőt venni.
Köszönöm -
-=RelakS=-
veterán
nézegette már valaki a 2011-es modelleket?
Mikor MM-ban jártam, megnéztem egy 6-os végű modellt, amiben feltehetőleg LG panel volt (nem volt sakktáblamintás a sötét szín). Ahogy néztem, végre nem sötétedik a kép széle, mint a mostaniaknál. -
Turbobacsi
senior tag
ezt is nézd meg: EGREAT R1-II
vadiúj Realtek chip van benne, 1 napja nyúzom, nagyon pöpec! -
Pferi
senior tag
Én Asus O!Play R1-et használok pár napja, de elég sokáig olvasgattam a neten, fórumokon hogy mit érdemes vásárolni. Ha csak egy jó médialejátszó kell, szerintem jó választás. Igaz hogy nincs benne w-lan, meg torrent kliens alapból (ha jól tudom moddolt firmware-val még a torrent kliens is elérhető, usb-s w-lan stickkel meg a w-lan is megoldható) akkor ezt nyugodtan megveheted. Itt a prohardveren van róla egy elég nagy fórum.
http://prohardver.hu/tema/re_asus_o_play_mindenevo_multimedias/friss.html
Ha kérdésed lenne róla ott tuti megtalálod a választ.
Az ára is barátságos, az Extreme Digitalnál 18.400 Ft, adtak hozzá HDMI kábelt is, és ingyen elküldik bárhová az országban. -
botiking
csendes tag
Végigolvastam az 1500 hozzászólást!!
De sehol senki nem írt semmit a DLNA-ról, hogy milyen, mennyire jó a progi, amit adnak hozzá, stb.Valakinek valami tapasztalat?
-
pepi76
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani médialejátszót? Fogalmatlan vagyok hozzá, azt se tudom milyen tulajdonságokat kell nézni vásárláskor. Az ezeréves DVD lelátszóm megadta magát, így ezen töröm, törném a fejem, ha tudnám mit kell tudnia.
Köszi -
botiking
csendes tag
Akit érdekel, fricc országból is meg lehet rendelni, és 150ért házhoz hozzák a Philips 37PFL7605H-et.
Akit érdekel, dobjon PM-et.
-
botiking
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a véleményeteket kérni.
Melyik TV a jobb?
Philips 37PFL7605H vagy Samsung UE37C5100Elsősorban SD tévéadás és HD film nézése lenne a cél. (Plazmát nem szeretnék).
Továbbá fontos, hogy normálisan kezelje az MKV fájlokat (itt a samu jobb, mert viszi a DTS sávokat, nem csak az AC3-at), fontos a DLNA (itt a két model ugyan azt tudja, csak más progiva), valamint az hogy okos legyen (itt pedig a Philips a nyerő, mert van benne NET TV).Amiért a Philipsen gondolkodom az az, hogy van benne Ambilight (mondjuk élőbe nem láttam, csak MM-ben, ott meg rosszak a fényviszonyok).
A lag nem annyira fontos, mert nem játék a cél, viszont a felhősödés annál inkább zavar.
Köszi a tippeket!
-
Ádyka
őstag
Májusi firmware. Spontán, néhány óránként még mindíg elsötétedik a kép 2 mp-re.

Ezt miért nem tudják megoldani?
Mondjuk nem volt benne a listában, hogy megoldották volna, de akkoris.
-
pepi76
csendes tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Nekem jel erősség 90, jel minőség 82-92 közt.
Én azt hittem 100 a max...akkor lehetne jobb is!? -
pepi76
csendes tag
Szaisztok!
5605-s tulajok!
Nektek mit ír ki kábeltv-nél az "állapotban" jel erősségre és jel minőségre?
Köszi! -
pepi76
csendes tag
Helo!
Én a betekintési szöggel nem vagyok elégedett (40 pfl 5605), de ez attól függ, hogy a szoba melyik részén van. Ha mindig szemből nézed akkor nem gond.
Másik, hogy az USB-ről lejátszott AVI-s filmeketmegnyújtja függőlegesen, eddig nem jöttem rá mit lehetne vele kezdeni.
Amúgy a képe szép, könnyű kezelni a menüt. -
NeRo28
aktív tag
Nem tudom... az 5605h-s szériáról nem olvastam rossz véleményt!
Leginkább full hd filmeket néznék rajta!Kis mértékben számítógépen játszanék és sima tv adást néznék! -
FlameBox
csendes tag
Hali!
1-2 napon belül tervezek egy TV-t magamévá tenni.
Egy Philips 40PFL5625-ösről lenne szó. Nincs valakinek konkrét tapasztalata a TV-vel kapcsolatban? Miket hallottatok róla?
Örülnék több válsznak is, pro és kontra, mert nagyon agonizálok.

Előre is köszi! <3
-
NeRo28
aktív tag
Sziasztok!
MI a véleményetek a philips 46pfl5605h készülékről?
Megéri a 199.900ft-os árat? -
Ádyka
őstag
Új firmware 32pfl5605-höz, meg a rokon modellekhez:
Q5521_0.140.36.0 (Date published: 2011-05-18)
• Macro-blocks appear on digital (DVB-T) channels with HD contents. (Only applicable to country,
Spain)
• Unable to rename device icon due to missing characters when Portuguese is selected as the menu
language.
• Teletext is not working on SCART connection.
• When you access the Electronic Programme Guide (EPG), it is always default to the first channel
listed in the EPG instead of the current viewed channel.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szóval mitévő legyek? várjak az új szoftig? vagy visszarakható a régebbi verzió?

)