Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kruppmityu
csendes tag
Sziasztok!
Előre bocsájtom, úgy írok véleményt mint alkalmi használó. Most volt szükségem először a PH Upper-re és ez esetben sem az érdekelt mi van az oldalon, hanem hogy a program jól használható legyen. Első pillantásra megtaláltam a letöltési linket és már telepítettem is.
Az észrevételeim:
A telepítés befejezése utáni indítás után a ph..setup exe és a ph..setup.tmp továra is fut amit a tálcán maradó Telepítő-ből vettem észre.
A privát üzenetekre kattintva csak az "Ezen oldal használatához be kell jelentkezni. Belépés >>" oldal nyílik meg, nem a privát üzenetek, bár ez lehet hogy csak valami beállítás kérdése.
Nekem ez lenne a legfontosabb funkció és olyan apró az ikonja, hogy ez volt az utolsó amin kerestem. Lehetne a többihez hasonló méretű ez is.
Szerintem hasznos lenne, ha az időzítésnél külön hétköznap - hétvége időpontokat lehetne beállítani.
Végül egy apróság: a Kikapcsolás és a Kilépés gombokat én a jobb szélre tenném, mert a bal oldalon az alapvető funkciókat kerestem.Ezeket leszámítva számomra az oldal és a program is tökéletes.
Munkátokat megköszönve
Üdv: Kruppmityu
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P14S - I7 1185G7 - 32Gb ram - 1TB nvme - Quadro T500
- Lenovo Thinkpad E595- AMD Ryzen 5 3500U - Sok db rendelhető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest