Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Próbálta már esetleg valaki az Osram H7 Night Breaker Speed LED izzóját, hogy dob-e canbus hibát? A gen2 és Smart változatokhoz vannak adaptergyűrűk és canbus adapterek is. Viszont ez a típus 1:1 H7 izzó kialakítású és méretű. Nincsenek rajta lógó csatlakozók se meg semmi. Cserébe nyilván egy kicsit gyengébb is a fénye, de még mindig jobb mint a sárga halogén.
Tudom, hogy még itthon nincsenek engedélyezve, megvárom amíg ez megtörténik, de biztosan vannak akik már előre mentek és rakosgattak be retrofit ledeket. Hátha van itt aki már próbálta ezt a típust. Széttúrtam már a netet de pont nem találok erről egy szót sem...
-
Kashim
őstag
válasz
Sza_Sa #223707 üzenetére
Nekem az van Sciroccoban.
Szeretek veszélyesen élni. Tud enni az biztos, de ha finoman adagolod a gázt azért ésszerű keretek között lehet tartani a fogyasztást. Motor ha megkapja a törődést, normális üzemanyagot, olajat meg életkortól függően a vezérlés cserét akkor azért elketyeg, de hosszabb távra meg sok furikázásra nem annyira ajánlott az tény. Valószínű én is tovább adok majd rajt 1-2 éven belül.
#223693 molnarpeter
Nincs sajnos. Lakás komplexum, zárt parkoló de konnektort nem raktak ki, pedig újabb építéseknél már gondolhatnának elektromos autókra is... -
Kashim
őstag
-
Kashim
őstag
Sziasztok, szereltetett már be közületek valaki álló fűtést kocsiba utólag? Tudom, hogy egyedi árajánlat alapján megy, de nagyságrendileg milyen kategóriában mozog egy beépítés? (benzinesbe, ha számít a különbség)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Vivo Professzionális teljes késkészlet, hozzá tartozó bambusz késtartóval.
- LiitoKala Lii-PD2 Kétállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion 18650 10440-26650-21700
- ÚJ Liitokala LII-PD4 Négyállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion
- Garmin Zümo 345 motoros gps
- Alig használt Kross Evado 7.0 (2020) kerékpár eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest