- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz sullerj #77740 üzenetére
Ezt nem értem ,a pd évi 8-10000 km hasznàlattal is 5 liter alatt eszik... Használt árba nincs különbség szinte diesel vagy berzines közt... Úgy hogy nem értem az összefüggést...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
hdman
őstag
válasz sullerj #83673 üzenetére
Köszi az infókat
Nekünk mindenképpen sötét belsős kell, a 8 hónapos gyerkőc elég maszatosan eszik A színével nem vagyok kibékülve, pénteken megnézzük, szombaton átnézi szerelő, és ha mindent rendben talál, akkor elhozzuk. A km-t nem hiszem el, (bár a családban is van 2 ~10 éves autó 35 és 70k km-rel). Vezérlés vizpumpástul elvileg cserélve volt a kereskedő szerint (aki szegről-végről ismerős). Téli gumi nincs hozzá, plusz az első lökösön mindkét oldalon van kisebb horzsolás, parkolási sérülés.
A bal oldali ajtó sztem kb tipushiba, sogornőnek is ilyen poloja van, nála is problémás volt.
Sopron city :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest